Alkemian Exodus

Alkemian Exodus

N. E. Ali

Kovakantinen

568 sivua

ISBN-13: 9789528025405

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 29.09.2022

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Kyllä

Arvostelu::
0%
42,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Heti saatavilla

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Venäläisen sotavangin kanssa lapsen saanut Anni päätyy karjalaisen kylän syrjäseudulle vakoojaksi epäillyn Olgan luokse. Hän kuulee ikiaikaisesta rikollisesta verilinjasta vastaorganisaatioon loikanneen venäläisen naisen uskomattoman tarinan: Israelin kahdentoista kadonneen heimon 1. Mooseksen kirjan paljastamat tähtikuviot, maahan suhteutettavan profetian - alkaen Gizan pyramidien mallisesta Orionin vyöstä.

"Mikään Niilin suiston astronomisesti erehtymättömien pyramidien tai sfinksin sijainnissa ei ole sattumaa. Minuutti ja muutama sekunti alle 30 astetta pohjoista leveyttä ei ole erhe, mittaajan huolimaton käsi. Tällä arkkitehdillä oli silmää elliptiselle geometrialle ja aurinkovuodelle. En pitkästytä sinua aurinkokuntamme jäljittävällä matematiikalla", hän sanoi, "tahdon vain, että tiedät."

Sinä päivänä on oleva Herran alttari keskellä maata, Egyptissä, vierellään rajalla Herran patsas (Jesaja 19).
N. E. Ali

N. E. Ali

Telluksen ihmettelijöille

Kodin Kuvalehti

toukokuuta 2021

Romaani avaa Raamatusta Ensimmäistä Mooseksen kirjaa uudella tavalla. Kirjassa on 568 sivua, ja siihen täytyy paneutua, jotta se avautuu. Historian tuntemus auttaa oivalluksissa. Suosittelen lukukokemusta kaikille niille, jotka ihmettelevät elämäänsä tällä Telluksella.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite