Arvioitu lentoaika
Suosittu

Arvioitu lentoaika

Helena Kaartinen , Tmi Helena Kaartinen (Ed.)

ePUB

406,7 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528032151

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 02.12.2020

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
9,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Hykerryttävä hyvän mielen matka sinivalkoisin siivin eri puolille maailmaa

Alisan elämässä kaikki on juuri nyt niin hyvin. On mieluisa työ, rakastava perhe sekä liuta läheisiä ystäviä ja kollegoja. Alisa elää tässä ja nyt, onnenhetki ja työvuorolista kerrallaan. Mutta uraa on takana jo lähes neljäkymmentä vuotta, ja Alisa on suuren päätöksen edessä. Kun hänen pitäisi vastata kysymykseen omasta arvioidusta lentoajastaan, laskeutumisvalot eivät valaise kovin pitkälle tulevaisuuteen.

Kertomus kurkistaa verhon ja hymyn taakse, lentoemännän arkeen. Se on täynnä kohtaamisia, pieniä mutta pitkään lämmittäviä.
Helena Kaartinen

Helena Kaartinen

Helsinkiläisellä Helena Kaartisella on takanaan vuosikymmenien mittainen ura lentoemäntänä. Oman työnsä ohella hän kirjoitti Finnairin blogia asiakaspalvelijan näkökulmasta. Usko kohtaamisten ja vuorovaikutuksen voimaan johdatti Helenan moniin innovoinnin ja palvelun projekteihin. Hän myös ideoi ja toteutti työkavereidensa kanssa työhyvinvointiin ja asiakaspalveluun liittyviä tempauksia. Näistä näkyvimpänä lähes kahdeksan miljoonaa katselukertaa Youtubessa keränneen bollywoodmaisen tervehdyksen lennolta.
Eläkkeelle jäätyään Helena on työskennellyt toiminimensä puitteissa asiakaspalveluvalmentajana, asenne ja tunnelman luominen kouluksen keskiössä.
Kirjoittajana hän on kasvanut kolumnistista kohti kaunokirjallisuutta; Arvioitu lentoaika on hänen esikoisromaaninsa.

Tmi Helena Kaartinen

Tmi Helena Kaartinen (Ed.)

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.