Danielin kirjasta Ilmestyskirjaan

Danielin kirjasta Ilmestyskirjaan

Seppo Johansson

Pehmeäkantinen

304 sivua

ISBN-13: 9789523396654

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 07.05.2018

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
15,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Heti saatavilla

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Insinööri Seppo Johansson on erityisesti kiinnostunut Danielin kirjan ja Ilmestyskirjan profetioista, koska niissä on kerrottu etukäteen koko maailmanhistoria, mikä antaa vakuuttavan kuvan Raamatun luotettavuudesta ja Jumalan olemassaolosta. Ilmestyskirjassa Jeesus paljastaa erityisesti kristikunnassa vallitsevat vihollisen eksytykset varjellakseen meitä niiltä.

Tässä kirjassa hän selostaa lyhyesti koko Danielin kirjaa ja Ilmestyskirjaa siten kuin hän on adventtiseurakunnassa oppinut ja omaksunut Raamatusta ja haluaa johdattaa myös tämän kirjan kautta lähimmäisiään Jeesuksen luo ja iankaikkiseen elämään sekä valmistautumaan Jeesuksen takaisintuloa varten.

"Danielin kirjaa ja Ilmestyskirjaa tulisi julkaista kirjasina, joissa on myös tarpeelliset selitykset. Näitä kirjasia tulisi lähettää joka puolelle maailmaa." (Ellen White, Maranata s. 32).
Seppo Johansson

Seppo Johansson

Insinööri Seppo Johansson tuli uskoon vuonna 1975, jolloin hän liittyi Helsingin adventtiseurakuntaan Jumalan ihmeellisestä johdatuksesta. Hän on ollut koko uskossa oloajan kiinnostunut erityisesti Raamatun profetioista ja pitänyt monia Danielin kirjan ja Ilmestyskirjan tutkistelusarjoja.

Seppo kirjoittanut kolme hengellistä kirjaa: Stadin kundista evankelistaksi, Okkultistista kristityksi ja Danielin kirjasta Ilmestyskirjaan.

Seppo on arvostanut sisätautiopin dosentti Matti Miettisen julkaisemaa lehteä Ratkaisun aika erinomaisena profeetallisena lähetyslehtenä ja on siksi toimittanut ja kuvittanut siitä saman nimisen kirjan.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.