Diagnoosi: Rintasyöpä

Diagnoosi: Rintasyöpä

Annukka Kyytinen , Hilkka Toivonen-Alastalo (Ed.)

Pehmeäkantinen

212 sivua

ISBN-13: 9789524981866

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 27.05.2010

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Kyllä

Arvostelu::
0%
22,20 €

sis. alv. / Toimituskulut

Heti saatavilla

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
"Parikin ystävääni on kysynyt minulta hiljattain, olenko hyväksynyt sairauteni. Olen vastannut mielestäni totuudenmukaisesti sanomalla, että olen. Nyt mietin asiaa uudelleen. Olenko sittenkään? En ole enää aivan varma. Etenkään, jos sairauden hyväksyminen tarkoittaa sitä, että hyväksyn myös asiat, joista joudun sen vuoksi luopumaan. Viis minä tissistä ja hiuksista, mutta entäpä nämä kullanarvoiset päivät ja kaikki se, mitä niillä voisi tehdä?! Niistä luopuminen on paljon vaikeampaa. Mutta ehkä minä opin. Pikkuhiljaa. Ihan pikkuhiljaa."

Rintasyöpädiagnoosin 32-vuotiaana saaneen Annukka Kyytisen Hoidon tarpeessa -nettiblogi oli täynnä hersyvää huumoria ja optimistista elämänasennetta. Monelle tärkeänä vertaistukena kahden vuoden ajan toimineen blogin tekstit on koottu nyt kirjaksi, ihanan Annukan muistoa kunnioittaen.
Annukka Kyytinen

Annukka Kyytinen

Annukka Kyytinen (24.7.1974 – 14.6.2009) oli kotoisin Satakunnan Ulvilasta. Hän harrasti aktiivisesti tanssia ja muuta liikuntaa sekä nautti teatterista ja matkustamisesta. Nuorisoseuratoiminnasta muodostui hänen elämäntehtävänsä, johon hän suhtautui innolla, sisukkaasti ja kunnianhimoisesti, tehden kaiken täydellä sydämellä.

Rintasyöpä löydettiin Annukalta kesäkuussa 2007, hänen ollessaan 32-vuotias. Hän piti blogia koko sairautensa ajan. Blogi tarjosi paitsi tietoa rintasyövästä, myös erityisesti vertaistukea kaikessa siinä, mitä vakavasti sairastunut joutuu käymään läpi.

Hilkka Toivonen-Alastalo

Hilkka Toivonen-Alastalo (Ed.)

Hilkka Toivonen-Alastalo on kirjailijan ystävä ja kollega.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.