Digiyrittäjän käsikirja
Suosittu

Digiyrittäjän käsikirja

Opas menestyksekkään digiajan konsulttibisneksen perustamiseen, pyörittämiseen ja kasvattamiseen

Mikko Raespuro

ePUB

795,8 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528090731

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 17.08.2020

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
24,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Digiyrittäjän käsikirja on syntynyt noin yhden kokonaisen vuoden kestävän työstämisprosessin seurauksena. Tämä prosessi on pitänyt sisällään vanhojen liiketoimintatapojen lähes täydellisen muodonmuutoksen digimaailman aallonharjan uusimpien tuulahdusten mukaan - kuitenkin perinteitä kunnoittaen.

Digiyrittäjän käsikirja on opas menestyksekkään konsulttiyrityksen perustamiseen, pyörittämiseen ja kasvattamiseen. Lukiessasi tämän kirjan läpi, sinulla on kaikki eväät hallussa tehdäksesi loppuelämästäsi juuri sen näköisen kuin haluat.

Kirjassa käsittellään mm. seuraavia asioita:
- Kestävien perustusten muuraaminen liiketoiminnan pohjalle
- Omien uskomusten muovaaminen täysin uudelle tasolle
- Digiajan palveluiden käytännön myynti toimivaksi toimivan suunnitelman mukaisesti
- Sosiaalisen median hyödyntäminen sekä maksuttomasti että myös maksullisesti
- Lopuksi palveluiden mahdollisimman tehokas tuottaminen ja toimittaminen

Eikä tämä kaikki koske pelkästään työelämää vaan myös töiden ulkopuolisia asioita perheen ja vapaa-ajan osalta. Menestyksekäs digiyrittäjyys antaa sinulle avaimet muovata oma kalenteri juuri sellaiseksi, joka mahdollistaa sinun tekevän haluamiasi asioita.

Niitä asioita, joita sinun piti tehdä sitten joskus, kun aika on sopiva.

Olisikohan aika sopiva juuri nyt?
Mikko Raespuro

Mikko Raespuro

Mikko Raespuro (synt. 1986) on toiminut digiyrittäjyyden parissa jo yli 10 vuoden ajan seuraamalla tarkasti alan nopeasti muuttuvia trendejä, joista kolmen ensimmäisen vuoden jälkeen yrittäjänä Webbipiste - yrityksen parissa.

Ura internet-liiketoiminnan parissa käynnistyi pakon sanelemana laman vietyä turvallisuutta luovan työpaikan ja toimeliaisuuden romahtaneen terveyden muodossa.

Hän on paketoinut vuosien aikana kartutetun käytännön osaamisen digiyrittäjyyden osalta kattavaksi paketiksi, jonka tuloksena Digiyrittäjän käsikirja on nyt valmistunut sinun luettavaksesi.

Digiyrittäjän käsikirja on järjestyksessään Raespuron kolmas teos Verkosta Vapauteen ja Digimarkkinoijan käsikirja -kirjojen jälkeen.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.