Elämän tarkoitus

Elämän tarkoitus

Kauko Luukkonen

ePUB

354,1 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528077718

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 22.05.2020

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
9,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Kuten me kaikki tiedämme, elämän tarkoituksen ymmärtäminen on ollut ihmisen ja ihmiskunnan tavoitteena koko sen olemassaolon ajan. Kuitenkin on niin, että kovin harva meistä on sanonut oivaltaneensa tuon tarkoituksen. Mutta siitä huolimatta me olemme tuota yhtä yhteisesti hyväksyttävää johtopäätöstä etsineet vuosituhansien ajan. Ihmisellä täytyy olla sisäänrakennettu tarve etsiä olemassaololleen merkitystä. Mutta miksi emme ole sitä löytäneet? Onko olemassa ketään, joka voi sanoa löytäneensä tarkoituksen? Mitä hän tarkalleen ottaen on löytänyt? Miksi elämän tarkoituksen oivaltaminen on tärkeää juuri tällä hetkellä?
Tässä kirjassa pohditaan eri näkökulmista, mistä tuo tarkoitus voisi löytyä. Kirja ei keskity niin-kään fyysisen elämän aikaisiin elämän laatua painottaviin seikkoihin, vaan yrittää löytää vastauksia elämän perimmäiseen tarkoitukseen. Silloin puhutaan enemmänkin olemassaolon merkityksestä kuin pelkästään yhden elämän tarkoituksesta. Toivottavasti tämä antaa sinulle vihjeitä, apua ja näkemystä siitä, missä sinun elämäsi tarkoitus piileksii.
Kauko Luukkonen

Kauko Luukkonen

Kauko Luukkonen on eläkkeellä oleva IT-konsultti ja yrittäjä. Tämä on hänen neljäs kirjansa.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.