Ennen syntymä astrologia
Uutuus

Ennen syntymä astrologia

kosmisia käännekohtia ihmiseksi tulemisessa

Raimo Nikula

ePUB

6,0 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528039815

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 18.02.2021

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
5,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Ennen syntymä astrologiassa palataan syntymästä taaksepäin katsomaan mitä käännekohtia tapahtuu ennen kuin lapsi on valmis maailmaan. Kirjassa puhutaan uudesta kuusta ennen syntymää, auringonpimennyksestä ennen syntymää ja erityisesti pimennyksen Saros-jakson merkityksestä. Kaikki ne luovat pohjaa tulevalle syntymälle ja valaisevat maailmaan tulemisen ehtoja. Lisäksi kirjassa on yleinen johdatus auringonpimennyksiin astrologian kannalta. Uusia tuulia tarvitaan astrologiassa ja ennen syntymä astrologia eli prenataalinen astrologia tarjoaa sellaisia mietittäväksi ja sovellettavaksi normaaliin kartan tulkintaan.
Raimo Nikula

Raimo Nikula

Raimo Nikula on kokenut astrologian harjoittaja, opettaja ja oppikirjojen tekijä. Kaikkiaan hänen teoksiaan astrologiasta on kymmenkunta. Vähälukuisessa suomenkielisessä astrologisessa kirjallisuudessa hänen panoksensa on ollut merkittävä. Aikaisempiin teoksiin kuuluvat Astrologian ihmiskuva, Astrologian historia, Synastria, Kuunvaiheet astrologiassa, Planeetat elämän rytmittäjinä (transiittikirja), Maan ja taivaan välillä ja Astrologian sisäpiiri sekä osuus Tarvainen & Nikula: Kriittinen orientaatio psykologiseen astrologiaan, josta on olemassa myös englanninkielinen versio.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.