Etsin
Uutuus

Etsin

Tommi Aulasmaa

Romaanit & novellit

Pehmeäkantinen

212 sivua

ISBN-13: 9789528062929

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 09.05.2022

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
14,00 €

sis. alv. / Toimituskulut

Heti saatavilla

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
- Anton, ota kuva!
Lasken katseeni. Tyrkytät minulle kameraa pöydän yli ja hymyilet tuota vastustamatonta hymyä, jota ilman sinä et olisi sinä. Se sulattaa jään ja on miljoona kertaa tehokkaampi kuin Föhrin mutta sana.
Kun tartun kameraan, föhrimäinen perusilme on kadonnut kasvoiltasi. Toinen silmä hakeutuu etsimelle. Olet kuin luotu kuvattavaksi, tykkäät poseerata, eikä sinua tarvitse houkutella muikuilla tai millään juustoilla.
Voisin katsella sinua ikuisesti. Tulet lähelle, täytät etsimen; kaikki muu karsiutuu ylimääräisenä ja turhana näkökentästäni. Näen vain ja ainoastaan sinut.
Sormeni hakeutuu laukaisimelle. Viileä metallipinta joustaa hieman alaspäin, mutta en kuitenkaan paina sitä pohjaan, sillä haluan pitkittää nautintoani. Olet niin kaunis ja luonnollinen. Haluan raamittaa sinut näkökenttääni koko päiväksi ja katsella vain sinua.


Keski-ikäinen mies Anton Tavi törmää vanhaan valokuvaan, jossa nuoruuden rakkaudella on päällään ensimmäinen hänen itsensä ostama paita - Leviksen farkkupaita. Anton haluaa yhteyden Kaarinaan ja paitansa takaisin. Alkaa etsintä, jonka aikana Anton käy läpi menneisyyttään Kaarinan kanssa, kohtaa vastoinkäymisiä ja löytää monenlaisia asioita. Mutta onko Kaarina ja farkkupaita Antonin löytämien asioiden joukossa?
Kirjan teemoina on ihmissuhteet, menneisyys, kaipaus ja haaveilu.
Tommi Aulasmaa

Tommi Aulasmaa

Tommi Aulasmaa (1971) on vantaalainen harrastekirjoittaja, joka on julkaissut aiemmin omakustanteisesti kolme novellikokoelmaa: Karvakäsi Jose - ja muita tarinoita (2016), Lehmänpotkun koulu - ja muita tarinoita (2018) ja Ei pysynyt pinnalla Karjalainen (2019). Etsin on Tommin ensimmäinen romaani.
Tommi on opiskellut kirjoittamista Vantaan sanataidekoulun kursseilla 2013-2017 ja suorittanut Jyväskylän yliopiston Avoimessa yliopistossa kirjoittamisen perusopinnot 2020-2021. Keväällä 2022 Tommi siirtyi Avoimessa yliopistossa aineopintoihin.
Kirjoittamisen ohella Tommi lukee paljon ja lempikirjailijoita on mm. Maritta Lintunen, Jari Järvelä, Italo Calvino ja John Steinbeck.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite