Eväsretki matonkudeniitylle

Eväsretki matonkudeniitylle

Pau Valent

Pehmeäkantinen

512 sivua

ISBN-13: 9789528008477

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 12.09.2019

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
22,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Heti saatavilla

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Salaisessa huoneistossa, erään tuiki tavallisen madridilaiskerrostalon kellarikerroksessa on ainutlaatuinen kokoelma lasipurkkeihin säilöttyjä nuorten naisten käsiä. Niiden kyljessä lukee luovuttajansa nimi: Camila, Camila 2, Camila 3.

Kun Malla lähtee töihin ulkomaille, hän saa huomata, ettei elämä katalonialaisessa vuoristokylässä olekaan niin jännittävää, kuin hän oli kuvitellut. Hän lähtee hakemaan jännitystä Barcelonan yöelämästä, mutta se ei ole yksinäiselle nuorelle naiselle lainkaan niin vaaratonta, kuin seikkailunhaluinen Malla kuvittelee.

Teo on erakoitunut taiteilija, joka yhä muistelee ja kaipaa nuoruudenrakastettuaan Saanaa. Hän purkaa näitä tunteitaan tekemällä puusta naista esittäviä veistoksia. Niillä kaikilla on samat kasvonpiirteet: Saanan.

Teon elämä muuttuu dramaattisesti kun hän tapaa Mallan. Yhdessä he lähtevät epätoivoiselle pakomatkalle vuoristoon. Matkalle, jolta vain kaikkein vahvimmat ja ovelimmat voivat selvitä hengissä.
Pau Valent

Pau Valent

Pau Valent on viettänyt lapsuutensa satakuntalaisessa maalaiskylässä ja asunut suuren osan aikuiselämästään Barcelonassa.
Innostus kirjoittamiseen syttyi kun Pau voitti kansakoulussa kirjoituskilpailun. Hän päätti että hänestä tulisi isona kirjailija. Ensimmäisten epäonnistuneiden yritysten jälkeen Pau huomasi, että ensin olisi elettävä ne kokemukset joista halusi kirjoittaa.
Kirjailija on asunut monissa eri paikoissa ja matkustellut paljon. Hän on työskennellyt mm seuraavissa ammateissa: ammattiopettaja, hautausvakuutusten myyjä, huonekalupuuseppä, kirvesmies, kalusteasentaja, koristeveistäjä, laadunvalvoja, liikennemerkkiasentaja, muotintekijä, puisto työntekijä, puutavaramyyjä, sisäänostaja, suojatiemaalari, tuotantoapumies, veneenrakentaja, ydinvoimalasiivooja, yrittäjä.
Paun suunnitelma kirjailijaksi ryhtymisestä oli sinänsä hyvä, mutta jossain vaiheessa hän ymmärsi, että olisi myös alettava kirjoittaa.
Edellä mainitun prosessin tuloksena syntyi kirjailijan esikoisteos Viimeinen syksy. Julkaistu 2017.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.