Golgatalta Gambriniin
Uutuus

Golgatalta Gambriniin

Hihhulista homoksi

Matti Helelä

ePUB

272,1 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528057796

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 03.05.2021

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
8,49 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Tämä on tosikertomus omasta matkastani Golgatalta Gambriniin sellaisena kuin sen muistan 1970- ja 1980-luvuilta.

Koska olin koulukiusattu ja usein hyvin yksinäinen, tarvitsin mielikuvitusystävän. Viisitoistavuotiaana tunnustin julkisesti uskoni. Olin löytänyt kärsivän ja verta vuotavan Kristuksen ristiinnaulittuna Golgatan kummulta. Hän rakasti minua ja onnistui pelastamaan minut yksinäisyydestäni. Sain uusia rakkaita ystäviä sekä jännitystä elämään. Usko ohjasi elämän valintoja.

Golgatalta tein pitkän matkan Gay Gambriniin, jonka oven aukaisin 31-vuotiaana. Kuusitoista vuotta olin kieltänyt itseni ja kantanut ristiäni. Nyt aloitin uuden elämän omana itsenäni. Löysin uudenlaisen rakkauden, ja monet ystävät vaihtuivat. Mitä uskonnosta piti nyt ajatella?

Lukijalta: "Lennokasta tekstiä ja hervotonta huumoria. Armottoman rehellinen tutkielma itsensä etsimisestä - ja löytämisestä. Ei koskaan katkera, vaan kritisoidessakin aina lempeä pilke silmäkulmassa. Syvällinen ja koskettava matkakertomus. Kiitos myös siitä kunniasta, että sain aikanaan olla matkassa mukana ja pääsin nyt tähän tarinaan."
Matti Helelä

Matti Helelä

Kouluttaja, pedagogi
Eläkkeellä oleva ekonomi
Kääntäjä, kirjoittaja
Runoilija ja sanoittaja

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.