Häivähdys ihmisestä

Häivähdys ihmisestä

Max Olari

Romaanit & novellit

Kovakantinen

208 sivua

ISBN-13: 9789528060758

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 13.01.2022

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
22,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Heti saatavilla

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Olivatko ne niin hyviä aikoja? Tuo kysymys käynnistää kahden vanhan ystävän välille kesän mittaisen keskustelun. Toisella on ehkä omasta tilanteestaan johtuen tarve muistella ja pohtia elämänsä arvoja, kipupisteitä ja tekemisiään. Prosessin aikana he ehtivät käsittelemään huumoria unohtamatta monia iloisia, kipeitä ja turhan usein suomalaiselle miehelle vaikeasti keskusteltavia asioita.
Vakavampien asioiden ohella he kevennykseksi osin kieli poskessa pohdiskelevat yhteiskunnan menoa, joten instituutiot ja poliitikot saavat teoksessa ansaitsemansa kohtelun.
Kirjan läpikantavana teemana on nuoruuden muistoista kumpuava tummien silmien aiheuttama rakkaustarina, todellinen, vai illuusio, se jää lukijan harkittavaksi.
Häivähdys ihmisestä on Max Olarin toinen kirja, ensimmäinen, Kuin hiekalle rakennettu, ilmestyi keväällä 2021.
Max Olari

Max Olari

Max Olari on pitkän työ- ja elämänkokemuksen pohjalta ihmisen elämästä ja yhteiskunnan kehityksestä teräviä havaintoja tekevä ja kirjoittava henkilö. Totuudesta hän kirjoittaa ja sitä etsii, vaikkei usko sitä löytävän. Yhtä vähän hän uskoo totuuden löytäneiden väitteisiin heidän totta puhuvan. Ihmismielen syvyyksiin hän rohkeasti sukeltaa, mutta vain syvyyteen, josta paluu pinnalle on aina mahdollinen. Kivääriin hän on tarttunut, mutta pitää huumoria parhaimpana käytettävissä olevana aseena. Kun kirjojen kantavana teemana yleensä on sota, rikos, tai rakkaus, hän aina teemaksi valitsee jälkimmäisen, koska se aiheena hänen mielestään on haastavin ja kiehtovin.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite