Hävitys I: Demonin paluu

Hävitys I: Demonin paluu

Juha Rahkonen

Osa 1 tästä sarjasta

ePUB

565,6 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789515680327

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 05.05.2017

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
2,49 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Demoni Reaqelyiez palaa takaisin kuolleiden valtakunnasta ja valmistautuu valloittamaan maailman. Se haluaa ihmiset ja haltiat sotimaan toisiaan vastaan ja samalla aikoo toteuttaa nerokkaan suunnitelmansa. Sen mahti on kasvamassa suuremmaksi kuin koskaan ja sen armeija on jo miltei voittamaton.

Maailma tarvitsee muutamaa sankaria, joiden harteilla lepää koko maailman kohtalo. Epämääräinen sankarijoukko ottaa vastaan tämän haastavan tehtävän. Yksi heistä, Morgai on haltia, joka ryhtyy yllättävän tapahtumaketjun aikana harjoittamaan taikuutta tullakseen velhoksi. Eräs toinen haltia Gto-ertmor saa nähdä demonin mahdin omin silmin ja joutuu myös tahtomattaan mukaan tähän suureen sotaan. Kolmas mies, Dämier johtaa ihmiskuninkaan lähettämää palkkasoturien joukkoa, joka on tullut estämään alkavaa sotaa, mutta heillä onkin edessään miltei mahdoton tehtävä.
Juha Rahkonen

Juha Rahkonen

1983 syntynyt Juha Rahkonen aloitti kirjailijana 17-vuotiaana innostuttuaan fantasian kirjoittamisestä ja julkaisi kirjoja omakustanteena 2006 alkaen ja siirtyi ekirjoihin 2015. Hän ei ole menestynyt toivomallaan tavalla ja yhä edelleen yrittää läpimurtoa. Näkee uransa enempi harrastuksena kuin työnä, joten mahdollinen menestys tulee plussana jos on tullakseen.

Aiemmin ilmestyneet ekirjat: Kuoleman syöveri, Turmion taival, Pirulliset tarinaulottuvuudet (novellikokoelma), Mekwierl-projekti, Alien Cover, Hävitys I: Demonin paluu & Hävitys II: Lopullinen hävitys.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.