Hellästi sieluani kosketa
Uutuus

Hellästi sieluani kosketa

runoja

Mauri Laakkonen

Pehmeäkantinen

124 sivua

ISBN-13: 9789528043362

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 06.01.2021

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
12,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Heti saatavilla

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Hellästi sieluani kosketa on kooste sisareni Arja Laakkosen runovalinnoista, jotka hän sanoo valinneensa sielun peilin kautta. Valinnat ovat vuoden 2020 aikana kirjoitetuista lähes 800 runon kokoelmasta, joka kantaa nimeä Viljalti sanoja tuhlaan.

"Sillä puolen ei aurinko laske se vain katoaa, ja tuo harmaan tyyneyden tullessaan. Sillä puolen on aamun valo tuore toivo muassaan, se herättää aina uudestaan. Sillä puolen on kaikki
se. Sillä puolen on rakkauden sydämet, sillä puolen on kaikki
se minkä tarvitset."
- Maurin runo koskettaa sieluani hellästi ja kuvaa hyvin tätä
runokirjaa kokonaisuudessaan, Arja Laakkonen.
Mauri Laakkonen

Mauri Laakkonen

Mauri Laakkonen (s.1950) on hausjärveläistynyt runoilija ja julkaissut parikymmentä runoteosta. Ensimmäisen kokoelman hän julkaisi syksyllä 2014.

Oman tuotannon ohella hän on aktiivisesti auttanut ystäviä ja tuttavia omien teostensa julkaisussa. Vuonna 2020 kymmenen henkilöä julkaisi kirjan Laakkosen avustamana.

Laakkonen on yhteistyöhakuinen runoilija ja luottaa mielellään ystäviensä tukeen runovalinnoissa. Elämän kosketus -kirjaan (2020) runot valitsi lausuja Lea Halonen Riihimäeltä, kirjailija Leila Kastelli Raahesta ja eläkeläinen Arja Laakkonen Mikkelistä.

Laakkonen on toteuttanut yhteistyössä Alavieskan kunnankirjaston kanssa runo- ja kirjoituskilpailut lapsuuden kotikunnassaan Alavieskassa vuosina 2015 ja 2017. Kirjat on julkaistu nimillä Mauri -vaarin runokisa ja Paras juttu sattaan vuoteen, jossa kirjassa kuvittajana toimi Laakkosen serkku akvarellimaalari Veijo Juola.

Kalajokilaakson murteella Laakkonen on julkaissut kolme runokirjaa, niissä avustajana ja murresanojen tarkastajana on toiminut Pirkko Isokääntä.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.