Henki elää!

Henki elää!

Erillinen Pataljoona 6:n aseveli- ja perinnetoimintaa kahdeksalla vuosikymmenellä

Ossi Kamppinen

Kovakantinen

272 sivua

ISBN-13: 9789529426768

Kustantaja: Er.P 6:n perinneyhdistys

Julkaistu: 01.11.2021

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Kyllä

Arvostelu::
0%
39,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Heti saatavilla

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Erillinen pataljoona 6, karjalainen pataljoona, taisteli talvisodassa omilla kotikonnuillaan. Taistelua voimiltaan ylivertaista vihollista vastaan käytiin kirjaimellisesti jopa omilla kotipihoilla ja -pelloilla. Pataljoonan maineikas historia kulminoituu sen Sakkolan pitäjän Keljassa 27.12.1939 menestyksellisesti suorittamaan vastahyökkäykseen ja tuosta Keljan taistelun päivästä muodostui Er.P 6:n muistopäivä. Tuona joulukuun päivänä kokoontuivat pataljoonan veteraanit säännöllisesti asevelijuhlaan tapaamaan toisiaan ja kunnioittamaan sodissa kaatuneitten aseveljiensä muistoa.
Henki elää! on Er.P 6:n veteraanien asevelijuhlien historiikki joka kertoo yli vuosikymmenten kantaneesta talvisodan kokemusten lujittamasta asevelihengestä. Pataljoonan vaiheita taustoittamassa on kirjassa osuus, jossa käydään läpi pataljoonan sotatie. Kuvausta pataljoonan vaiheista syventävät veteraanien omat kertomukset talvisodan päiviltä.
Ossi Kamppinen

Ossi Kamppinen

Ossi Kamppinen on Karjalan historian eri vaiheisiin perehtynyt tietokirjailija. Hänen tuotantoonsa kirjoittajana tai toimittajana kuuluu useita luovutettujen alueiden tai Venäjän Karjalan historiaa käsitteleviä kirjoja ja julkaisuja.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite