Henkimaailma kanssani
Suosittu

Henkimaailma kanssani

Heta Riekkoniemi

ePUB

914,7 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528014393

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 01.10.2020

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
10,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Mitä henkimaailma mielestäsi on? Tarkoitetaanko sillä enkeleitä tai edesmenneitä rakkaitasi? Tiedostatko henkimaailmaan kuuluvan "toisen puolen"? Pelottaako jokin siinä sinua? Entä näetkö asioita, joita muut eivät näe? Kirja sisältää tietoa, josta ei puhuta ääneen hulluksi leimautumisen pelossa.

Onko elämäsi ollut pelkkää selviytymistä, ahdistusta ja huonoa onnea? Jos vastaat kyllä, rukouksiisi on voitu vastata tämän kirjan myötä. Kirjasta saat kattavaa tietoa siitä, mitä henkimaailman toinen puoli sisältää ja kuinka se voi vaikuttaa elämääsi. Ennen kaikkea kirja tarjoaa sinulle tietoa siitä, kuinka tilanteeseen saa helpotusta - mahdollisesti jopa omin voimin. Kirjassa on ennennäkemättömän laajaa tietoa ja vinkkejä henkimaailman kanssa kulkijoille.

"Laivat eivät uppoa sen takia, että vesi on niiden ympärillä. Ne uppoavat, koska vesi pääsee laivan sisälle. Älä anna ulkopuolisten asioiden päästä sisällesi, koska ne upottavat sinut. Pidä puolesi ja rakasta itseäsi. Arvosta sitä kuka olet ja mikä on tehtäväsi."
-Vanha sanonta
Heta Riekkoniemi

Heta Riekkoniemi

Heta Riekkoniemi on näkijä, jonka erikoisvahvuutena on henkien häätäminen ja haitallisten energioiden ja karmojen puhdistaminen. Hän on itse nuorena joutunut kokemaan henkimaailman tavalla, jota ei ikinä olisi osannut kuvitella sellaiseksi, miten hän sen näki.

Rajujen elämäntapahtumien ansioista hän sai monipuoliset eväät henkiseen osaamiseen, minkä vuoksi hänellä on taito auttaa ja opastaa muita henkisellä tiellä. Iästään huolimatta, hän on ehtinyt tekemään tuhansia hoitoja kaukohoitajana.

Heta Riekkoniemi tempaisee sinut tutustumisen arvoiselle matkalle asioihin, joista et kenties ollut tietoinen.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.