Henrik

Henrik

Aimo Kapiainen

Pehmeäkantinen

230 sivua

ISBN-13: 9789528035848

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 27.10.2020

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
14,00 €

sis. alv. / Toimituskulut

Heti saatavilla

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Kirjan tapahtumat ajoittuvat noin sadanviidenkymmenen vuoden taakse. Nälänhätä ja vaikeat epidemiat koettelivat kansaa. Poikkeuksellisen kylmät ja muutenkin vaikeat säät aiheuttivat useina vuosina lähes täydellisen kadon, sairautta ja kuolemaa.Kuinka voitiin ylipäätään elää, kun ei ollut sähköä, puhelimia, autoja tai edes polkupyöriä? Lääkärit ja lääkkeet olivat harvassa ja kaukana. Tämän kirjoittajalla on ollut onni elää lapsuutensa perheessä, jossa eli myös ihmisiä, jotka olivat oman lapsuutensa eläneet kirjan tapahtuma-aikaan. Näin mukaan on saatu hiven perimätietoakin.

Mikä kuitenkin lohdullista; kaiken puutteen ja sairauksien keskellä ihmisillä saattoi olla monia ilon ja onnen hetkiäkin.

Valtaosin kirja on fiktiota. Eri aikakausien vertailu jää lukijan tehtäväksi!
Aimo Kapiainen

Aimo Kapiainen

Aimo Kapiainen on 83 vuotias juristi. Henrik on hänen toinen romaaninsa. Ensimmäinen, Sodan jälkeen, on julkaistu noin kolme vuotta sitten. Henrik on valtaosin fiktiota, mutta kirjailija on voinut joltain osin nojautua perimätietoon. Esimerkiksi päähenkilö Henrik kuvaa kirjailijan isoisän isää. Hänen tiedetään todellakin käyneen Suomenlahden yli Virossa etsimässä eläimille rehua. Kirjailija haluaa tuoda nuo 150 vuoden takaiset ajat mahdollisimman totuuden mukaisesti esiin.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.