Hevonen oppaana ihmisyyteen

Hevonen oppaana ihmisyyteen

Matka sydämen viisauden äärelle

Nona Peuransola

Luonnontieteet & ympäristö

Kovakantinen

286 sivua

ISBN-13: 9789528022824

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 15.06.2020

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Kyllä

Arvostelu::
0%
29,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Heti saatavilla

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Hevonen oppaana ihmisyyteen - matka sydämen viisauden äärelle piirtää kuvaa hevosen uudenlaisesta roolista tässä ajassa.

Sinun ei tarvitse olla hevosihminen lukeaksesi tätä kirjaa. Kirja on sinulle, joka olet kiinnostunut avaamaan sydämesi valtavirrasta poikkeaville näkemyksille, ja haluat keskittyä omannäköisen polkusi luomiseen. Se on sinulle, joka haluat syventää itsetuntemustasi sekä avautua eläinten ja luonnon äärettömälle viisaudelle. Ennen kaikkea se on sinulle, joka etsit paikkaasi tässä maailmassa. Eläimet ja luonto ovat oppaita ihmisluontoomme, portinvartijoita eri todellisuustaajuuksien välillä. He auttavat meitä yhdistymään vahvemmin korkeimpaan itseemme sekä kehomme ja sydämemme syvätietoon. Tämä on erityisen olennaista nyt, kun olemme ihmiskuntana siirtymässä feminiiniseen aspektiin, suorittamisesta sallimiseen - sydäntietoisuuden aikakauteen.

Kirja sisältää viestejä hevosilta meille ihmisille, avaimia itsetuntemuksen syventämiseen sekä pohdintoja, jotka ovat syntyneet luonnon ja eläinten viisauden äärellä.
Nona Peuransola

Nona Peuransola

Nona Peuransola on toiminut reilut kymmenen vuotta erityisesti naisten ja hevosnaisten voimauttamistyön parissa.

Nona on tehnyt pioneerityötä siinä, kuinka sydänyhteyteen pohjautuva läsnäolo hevosen kanssa voi toimia voimauttavana tukena ihmisyyden matkalla. Nonan luovasti mutkitteleva elämänpolku on tarjonnut tilaisuuden tutkia ihmisyyttä laajasti. Hän on mm. opiskellut yliopistossa, uupunut kovassa mainosmaailmassa, työskennellyt Maria Akatemiassa naisten ehkäisevän väkivaltatyön äärellä sekä opiskellut erilaisia holistisia hoitomuotoja vuodesta 2003. Suurimpia opettajia Nonalle ovat kuitenkin olleet luonto, eläimet, erilaiset kohtaamiset ja elämä itse.

Nona kokee, että jokainen meistä on erityisherkkä syntyessään, mutta usein sopeutamme itsemme yhteiskunnan normeihin ja voimme huonosti. Nonaa inspiroi tukea naisia astumaan rohkeasti oman sydämensä tielle, autenttiseen valovoimaisuuteensa - pimeyttään syleillen. Hän mentoroi, kirjoittaa, kouluttaa, tekee puhujakeikkoja sekä pitää ryhmiä, retriittejä ja yksilösessioita.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite