Hiivatinlampi

Hiivatinlampi

Tatu Horto

ePUB

9,2 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528014027

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 09.09.2019

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
5,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Kolmen nuoren kainuulaisen miehenalun ensivaellus Kaldoaivin erämaahan muovautui hiertävien vastoinkäymisten ja räiskyvien onnenhetkien myötä unohtumattomaksi seikkailuksi. Kertomuksessa käydään läpi vaelluksen vaiheet aikajärjestyksessä, mutta tartutaan tiukasti myös kirjoittajan omiin tuntemuksiin ja ajatuksiin vaelluksen varrella.
Tatu Horto

Tatu Horto

Tatu Horto on 26-vuotias pohdiskelija Paltamosta, jota kiehtovat niin kalastus, luonto kuin ihmisenä olemisen perikysymykset. Nykyisin Tatu asustaa Kuopiossa, mutta kaipuu pohjoiseen velloo voimakkaana nuoren miehen sisimmässä. Tuosta kaipuusta hän myös ammentaa suuren osan inspiraatiostaan, joka toisinaan löytää tiensä tekstin muodossa tarinaksi tai jopa hieman yli-innokkaana haaveiluna seikkailuista Lapin erämaihin. Hiivatinlampi on Tatun ensimmäinen kirja, joka sai syntynsä tuon samaisen inspiraationlähteen ytimestä.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.