Hilppa ja Vedenväki

Hilppa ja Vedenväki

Uutuus
Marjo Ojalammi

Kovakantinen

40 sivua

ISBN-13: 9789526941530

Kustantaja: Bona Anima

Julkaistu: 30.06.2020

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Kyllä

Arvostelu::
0%
23,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Heti saatavilla

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Hilppa ja Vedenväki on tarina nuorukaisesta, joka temmataan yllättäen joenalaiseen valtakuntaan.
Hilppa saa tutustua Näkkiin, Vetehiseen, Veden Emäntään ja Akviliina -nimiseen vedenneitoon sekä moniin muihin Joen asukkaisiin.

Hilppa alkaa viihtyä Vedenalaisissa, mutta mitä sitten tapahtuukaan...

Lisäksi Hilppa ja Vedenväki on kauniisti akvarellikuvitettu kertomus muinaisuomalaisista luonnonmytologisista haltijoista ja heidän tehtävistään sekä luonnonsuojelun tärkeydestä - unohtamatta rakkauttakaan.

Teos on tarkoitettu lapsille ja nuorille seitsemästä vuodesta ylöspäin.
Marjo Ojalammi

Marjo Ojalammi

Marjo Ojalammi on koulutukseltaan teologi. Hän on viettänyt lapsuutensa ja nuoruutensa Etelä-Pohjanmaalla. Nykyisin hän asuu Etelä- Suomessa.

Kirjailijana hänelle on tärkeää kuvata ihmisen sielunmaisemaa suhteessa ympäröivään yhteisöön, hengellisyyteen ja spiritualiteettiin sekä historialliseen aikakauteen. Luonto on lapsesta lähtien ollut tärkeässä osassa hänen elämässään, joten luontokuvaus, ja siitä johdetut symbolit ja metaforat ovat luonteva osa hänen kirjallista ilmaisuaan.

Tuotantoon kuuluu kuvitettu lastenkirja, Kirkkosiilit jumalanpalveluksessa (Bona Anima); tietokirjat, Elävän leski - Kun psykoosi hautaa rakastetun (Reuna Oy), Romaanit:Nokinen sydän - Kirje isälle (Reuna Oy); Sukupolvien sielujen sinfonia - Wanhan klaffipiirongin muistelmat (Bona Anima), ja kaksi runokokoelmaa, Sinun osaksesi tuli sininen lähtö ja Ikäväni jokena virtaa (Mediapinta) Lisäksi Marjo on osallistunut pariin antologiaan ja kirjoittanut yhdessä pseudonyymi Elena Lindströmin kanssa tietokirjan hengellisestä väkivallasta nimellä: Tuskasta nousee aamu (Bona Anima).

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.