Holopaisen hymy

Holopaisen hymy

Novelleja

Päivi Sihvola

ePUB

481,2 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789515688415

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 23.10.2017

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
15,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Holopaisen hymy on kollaasimainen kuvaus yhden kaupungin asukkaista, joiden elämät nivoutuvat toisiinsa eri aikatasoissa.


Kokoelma sisältää kymmenen tarinaa. Kirjan alussa esiintyy Anni herkkänä pikkutyttönä ja seuraavassa novellissa ikääntyneenä luopujana. Annin tarinan sivuhenkilö, perheensä jättävä Pikkulintu, on pääosassa kolmannessa novellissa. Sitä seuraa Eeron ja Kaisan riipaiseva tarina. Myös vaimonsa hylkäämä Tapio pohtii uutta tilannettaan. Syrjäisellä residenssillä elelee Lintumies, jonka suojiin pikkulinnutkin hakeutuvat ja yksinhuoltaja Helena pallottelee eri rooliensa välillä.


Kirjan päätösnovellissa hymyilee kuvataiteilija Holopainen, joka on käynyt joidenkin novellien henkilöiden kotona öisin ihailemassa nukkuvia. Hän sitoo tarinat yhteen.Holopaisen hymy on pietarsaarelaisen Päivi Sihvolan kahdeksas teos.
Päivi Sihvola

Päivi Sihvola

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.