Hopeakuun Helmi

Hopeakuun Helmi

Gokahdan saagat 1

Vari Lindén

Osa 1 tästä sarjasta

Kovakantinen

252 sivua

ISBN-13: 9789528007616

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 29.01.2019

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
24,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Heti saatavilla

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Kun hovielämään kyllästynyt nuori neito alkaa tuntea päivä päivältä lisääntyvää levottomuutta ja tarvetta lähteä pohjoiseen, hän karkaa kotoaan ja aloittaa seikkailunsa kohti omaa verenperintöään. Tietämättään hän tulee näin järisyttäneeksi yllättävän montaa kohtaloa.
Takaa-ajo alkaa nuoren neidon palauttamiseksi, mutta neito Sanom turvautuu ystävälliseen ventovieraaseen ja lähtee kohti tuntematonta salattua määränpäätä.
Arodacarian saarimaan salaisuudet alkavat paljastua yksi toisensa jälkeen eikä uhreilta voida välttyä sisällissodan puhkeamisen pelossa. Voiko molempien osapuolten joukossa elänyt nuori ja kokematon parantaja estää taistelut ja pelastaa läheisensä?
Vari Lindén

Vari Lindén

Vuonna 2018 esikoiskirjansa julkaissut Vari Lindén kirjoittaa askihistorialla väritettyä fantasiaa perehtyen pintaraapaisuna monen alan historiaan. Ihmissudet jo peruskoulussa romantisoinut kirjailija ei kuitenkaan välitä suosituista vampyyri-ihmissusi asetteluista nykyelokuvissa, vaan kehitti omat versionsa jotka naureskelevat ihmisten uskomuksille.
Jo peruskoulun aikana syntyi oma mielikuvitusmaailma Gokahda, joka on aikuistuessa kehittynyt suureksi kokonaisuudeksi, joka toimii Lindénille pakopaikkana todellisuudesta.
Rikas mielikuvitus, kiinnostus historiaan ja luonnonhenkiin, sekä skandinavian tarustoon ruokkivat unia, joista kirjailija ammentaa yhä uusia ideoita kirjasarjan tapahtumiin.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.