Hullu vuosi

Hullu vuosi

Teesejä paremman Suomen rakentamiseen

Atte Kaleva

Yhteiskunta & politiikka

Kovakantinen

208 sivua

ISBN-13: 9789523301245

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 29.03.2023

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
29,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Suomi oli kohdannut kriisin toisensa perään, kun Venäjä aloitti brutaalin hyökkäyssotansa Ukrainassa. Koko Euroopan turvallisuusarkkitehtuuri kaipasi kerralla uudistamista. Suomi ja Ruotsi hakivat puolustusliitto Naton jäsenyyttä.

Miten Suomen turvallisuus uusissa oloissa taataan? Miten vastaamme jo aiemmin syntyneisiin haasteisiin: sellaisiin kuin vuodesta toiseen pahemmin yskivä taloutemme ja kiihtyvä velkaantuminen, vapauksien vähittäinen kaveneminen tai demokratian kasvaneet haasteet.

Kansanedustaja Atte Kaleva kertoo miten Suomi saadaan takaisin oikealle raiteelle, talous kasvu-uralle ja kansalaisuus kunniaan. Kalevan analyysin mukaan Suomi on valtavien muutosten edessä. Ovatko muutokset hyviä vai huonoja, riippuu Kalevan mukaan meistä itsestämme. Voimme katsella aitiopaikalta miten velkaantuva maa ajaa päin seinää. Tai sitten voimme siirtyä kuskin paikalle ja päättää itse tulevaisuudestamme ja kohtalostamme. Hullu vuosi on eletty ja on tekojen aika. On kansalaisten aika.
Atte Kaleva

Atte Kaleva

Atte Kaleva on helsinkiläinen kokoomuksen kansanedustaja. Hän on sotatieteiden maisteri, kapteeni evp ja naimisissa oleva kahden lapsen isä. Eduskunnassa Kaleva on tullut tunnetuksi ennen muuta turvallisuuspolitiikan osaajana ja aktiivisena yhteiskunnallisena keskustelijana.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite