Huvivenenaiset

Huvivenenaiset

Naisnäkökulmaa veneilystä

Lea Tuulikki Niskala, Rea Seeck

Kovakantinen

178 sivua

ISBN-13: 9789528046639

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 07.06.2021

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Kyllä

Arvostelu::
0%
44,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Heti saatavilla

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Me naiset olemme purjehtineet useita vuosia, jopa vuosikymmeniä omien miestemme kanssa. Saimme idean kirjoittaa kirjan veneilystä ja purjehtimisesta naisten näkökulmasta, joka on erilainen kuin miesten näkökulma. Kirja on jännittävä ja täynnä erilaisia tilanteita sekä hauskoja kertomuksia. Kirjasta saa myös vinkkejä veneilyn arkeen ja myös oppia siitä, miten selviydytään erilaisissa tilanteissa. Kokemuksia on kertynyt vuosien varrella ja veneilyssä on asiat muuttuneet monella tavalla vuosien myötä. Punainen lanka on naisnäkökulma purjeveneessä.
Lea Tuulikki Niskala

Lea Tuulikki Niskala

Olemme vuosien varrella Rean kanssa kohdanneet merellä, saarissa ja viettäneet aikaa yhdessä veneilyn merkeissä. Koska meillä molemmilla on purjeveneet, on purjehtimisesta ja veneretkistä riittänyt meillä yhteisiä juttuja. Tulevaisuudesta emme tiedä, mutta menneitä voi aina muistella. Uusille purjehtien liikkuville naisille voi tässä olla asioita, joista voi myös oppia. Näin he voivat kurkata myös tulevaisuuteen ja nähdä mitä purjehtiessa voi eteen tulla.

Rea Seeck

Rea Seeck

Purjehdimme perheeni kanssa yli kolme vuosikymmentä kesäisin, kaikki kesälomamme, viikonloput, vapaapäivät ja arki-iltaisinkin merellä, Suomenlahdella. Naisena purjeveneessä ei aina ole ollut kovin helppoa, mutta siihen on täytynyt kasvaa. Ajan kanssa siihen on sopeutunut ja kokemusten kautta oppinut paljon asioita ja erilaisia taitoja.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.