Hyvin suunniteltu, täydellinen keittiö

Hyvin suunniteltu, täydellinen keittiö

Puoliksi tehty

Puoliksi tehty

Vapaa-aika, harrastukset & kulttuuri

ePUB

2,9 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528035527

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 01.11.2020

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
12,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Tämä tilasuunnittelijan laatima opas on apunasi täydellisesti toimivan keittiön suunnittelussa. Löydät oppaasta hyväksi todettuja ratkaisuja, neuvoja ja yksityiskohtaisia vinkkejä suunnittelusi avuksi, olet sitten keittiöremonttia suunnitteleva, oman kodin rakentaja tai muuten vain hyvästä keittiösuunnittelusta kiinnostunut.

Oman keittiön suunnittelussa paras asiantuntija olet sinä itse, vaikka apuna käytettäisiinkin ammattilaista. Oppaan avulla osaat suunnitella ja valita omiin tarpeisiisi toimivia ja järkeviä ratkaisuja. Saat myös lisää näkemystä erilaisista ratkaisuista ja niiden hyvistä ja huonoista puolista.

Opas käsittelee mm. keittiön pohjamuodon valintaa, kodinkoneiden ja kalusteiden toimivaa sijoittelua, fiksujen säilytystapojen löytämistä sekä vinkkejä keittiön valaistukseen.
Puoliksi tehty

Puoliksi tehty

Olen toiminut sisustussuunnittelun parissa noin 17 vuotta, joista ensimmäiset vuodet menivät opiskellessa sisustusarkkitehdiksi (amk). Työurani aikana olen mm. suunnittelut sisustuksia asiakkaiden yksityiskoteihin, kaupalliseen ympäristöön sekä tehnyt keittiösuunnittelua. Lisäksi pyrin kehittymään jatkuvasti ja päivittämään osaamista alan täydennyskoulutuksilla.

Keväällä 2020 perustin www.puoliksitehty.fi -sivuston, jossa jaan sisustusneuvoja ja ohjeita hyvään tilasuunnitteluun. Artikkeleiden lisäksi julkaisen kattavampia oppaita suunnittelun avuksi. Kuten tämä keittiösuunnitteluopas. Toivon, että kirjoittamistani artikkeleista ja oppaista on iloa ja hyötyä sinulle, olet sitten oman kodin sisustaja tai vaikkapa sisustusalalle haluava.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite