Hyvinvointi- ja terveyshyöty

Hyvinvointi- ja terveyshyöty

ajopuusta aktiiviksi

Olli Nylander

Yhteiskunta & politiikka

ePUB

6,1 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528057840

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 30.06.2021

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
10,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Hyvinvointi- ja terveyshyöty on yhtenäisenä näkökulmana tuore, mutta se sisältää paljon tunnettuja haasteita, ongelmia ja kehittämiskohteita. Pureudun hyvinvointiin ja terveyteen ennen muuta hyötynäkökulmasta. Keskeisen hyötyjän pitää olla kansalainen, asiakas. Sen vuoksi kirjan alaotsikkona on ajopuusta aktiiviksi. Vuonna 2016 kirjoitin BoD-kirjan Soteuudistus - pirullinen ongelma alaotsikolla ajopuu tai projekti. Vuonna 2017 jatkoin osittain soteteemaa aiheella Tietojohtaminen ja tapaus Sote.
Olli Nylander

Olli Nylander

Olen pitkän linjan soteasiantuntija ja yhteiskuntatieteilijä. Yli 40 vuoden työurani on ollut toiminnan kehittämistä ja johtamista. Sotemaailma on tullut tutuksi toiminnassa kentällä sekä valtakunnallisissa organisaatioissa. Kymmenen vuotta kestänyt blogistin ura (Ollin tuumailut) jatkuu ja pitää minut myös ajantasalla ja aktiivina.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite