Ilion Space Age

Ilion Space Age

Sormuksen kivi

Esa Nyberg

ePUB

5,4 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528023265

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 13.05.2020

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
4,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Ilion on kaupunki, joka tunnetaan sodastaan (Homeros), puuhevosestaan ja paremmin nimellä Troija, mutta tarinan nykyinen Ilion on sijoitettu Leijonan tähdistöön, kelluvana kaupunkina, Adleonis -tähden kiertoradalle (AD Leonis Gliese 388 n. 16 valovuoden päässä Maa). Troija on rakennettu aina uudelleen, mutta tämä Ilion on uusin. Leijonan teema tulee toisen päähenkilön horoskooppimerkistä ja etenkin siitä, että tarinan on kirjoittanut elokuun lapsi, leijona. Ilion Space Agen henkilöhahmot liikkuvat sujuvasti Electronic Galaksiin, joka on oppivan koneälyn luoma ympäristö, jonne Virtuaalinen Linnunrata syntyi.

Ilion Space Agen päähenkilöt ovat Aruneo Pytheas, jolla on avatar Leeway Jr*, Titan Hermes* Cornvale ja koneälyinen Chromite Pictor* ovat hänen ystäviänsä, ja samoin salaisuuksien verhoama tyttö Ermine* myös. Aruneo harrastaa virtuaalista miekkailua, mutta tahtoo isona historian tutkijaksi, arkeologiksi, Titan tahtoisi kemistiksi tai taikuriksi ja Ermine* tahtoisi olla ihan tavallinen tyttö. Jason Xawin* Pytheas on Aruneon isä, joka pyrkii menestymään yrittäjänä, kerrankin. Aruneon äiti Lisa Chloris* Lake kirjoittaa eron jälkeen menestyvää muotiblogia, ja työskentelee toimittajana Ilion Space Age nimisessä verkkojulkaisussa. Työnarkomaani nainen, Spylena Roxane* Logan tasapainoilee politiikan ja vakoilun välissä, mutta hänellä on suuri unelma. Dragon Ares* Draco on pimeyden puolen pahin kuningas, ja hänelläkin on unelma.

Aruneolla on ystävät vähissä, mutta mitä enemmän hän tapaa uusia ystäviä, niin sitä ihmeellisemmäksi hänen elämänsa muuttuu. Jasonin liiketoiminta ei mene ihan suunnitelmien mukaan. Aruneo ja Jason ja heidän oma pieni lentoyhtiö joutuvat keskelle valtaapitävien ja hovien juonittelua, matkallaan Ilioniin hakemaan Prinsessa Sandra Kassandra* Algiebaa rauhanneuvotteluun, muuten uusi sota uhkaa. Teoksen lukijaa helpottaa tieto, että Ilion Space Agen erityispiirteenä on se, että avatarit merkitään aina tähdillään*. Eloinen tarkoittaa eläviä asuttajia, kuten ihminen, sitä vastoin koneäly ja keinoäly edustavat oppivan tekoälyn kehitystä. Tarina on saanut vaikutteita antiikin kreikan historiasta ja - mytologiasta, tähtitieteestäkin jopa. Toivon lukijan löytävän jännitystä ja huumoria, fantasiasta draamaan.


Ilion Space Agen arvot ovat: Luonnonsuojelu, monikulttuurisuus, tasa-arvo, lapset, vapaus, luovuus, ilo, kohtuus, onni, yrittäjähenki, laki sekä vastuu.
Esa Nyberg

Esa Nyberg

Minä olen Esa Nyberg, Helsingissä valmistunut sähköalan insinööri &
Liiketalouden Tradenomi, 2016 Laurea

Näinä vaikeina aikoina, tarvitaan kevennystä arkeen ja
lukijalle hauskaa haastetta, tieteen ja taiteen ystävää.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite