Ilmaston lämpenemisen pysäytys kahteen asteeseen

Ilmaston lämpenemisen pysäytys kahteen asteeseen

Maailman seuraavat 200 vuotta

Asko Vuorinen , Ekoenergo Oy Espoo (Ed.)

Luonnontieteet & ympäristö

Pehmeäkantinen

230 sivua

ISBN-13: 9789526839486

Kustantaja: Ekoenergo Oy

Julkaistu: 05.01.2021

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Kyllä

Arvostelu::
0%
49,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Heti saatavilla

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Ilmastonmuutoksen pysäyttäminen kahteen asteeseen oli joulukuussa 2015 pidetyn Pariisin ilmastokokoukseen osallistuneiden valtioiden sitoumus, joka astui voimaan marraskuussa 2016, kun myös EU oli sen hyväksynyt. Sopimus edellytti, että maat ryhtyvät toimiin ilmastopäästöjen rajoittamiseksi kukin omien sitoumustensa mukaisesti.

Kahden asteen lämpeneminen voidaan estää, jos päästöjä vähennetään 50 % vuoteen 2050 mennessä tässä kirjassa esitetyn ilmaston lämpenemisen SCA2-mallin mukaisesti. Tässä mallissa on huomioitu myös merien ratkaiseva osuus hiilinieluna, jonka vuoksi yli 50 % ihmiskunnan aiheuttamista CO2-päästöistä absorboituu maailman meriin. Tämä sama havainto on nyt kerrottu myös uusimmissa NASAn tutkimuksissa.
Asko Vuorinen

Asko Vuorinen

Asko Vuorinen (tekn. lis.) toimi suunnitteluinsinöörinä Imatran Voima Oy:n Atomivoimaprojektiryhmässä vuosina 1971-1980 suunnittelemassa Loviisan 1 ja 2 ydinvoimalaitoksia ja pääsuunnittelijana Loviisa 3-projektissa vuosina 1981-92. Hän toimi vuodesta 1992 alkaen Wärtsilän energiajohtajana ja sen tytäryhtiön toimitusjohtajana. Hän on julkaissut 18 kirjaa, joista kahdeksan käsittelee energia- ja ilmastokysymyksiä.

Ekoenergo Oy Espoo

Ekoenergo Oy Espoo (Ed.)

Ekoenergo Oy vuonna 1979 perustettu perheyritys, joka on tehnyt selvityksiä energia- ja ilmastoasioista. Yhtiö on kustantanut 18 kirjaa, jotka löytyvät perheen kustannusyhtiön kotisivuilta www.ekoenergp.fi

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite