Ilona ja Mysteeri-Masa
Uutuus

Ilona ja Mysteeri-Masa

Suvi Piiparinen

Lastenkirjat

Kovakantinen

28 sivua

ISBN-13: 9789528065555

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 08.08.2022

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Kyllä

Arvostelu::
0%
26,00 €

sis. alv. / Toimituskulut

Heti saatavilla

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Ilonan koulu päättyi ja hän lähtee perheensä kanssa mökille viettämään kesälomaa. Hän tapaa siellä uudet mökkinaapurit. Ilona tapaa myös perheen pojan, joka on hieman mystisen oloinen. Saisiko hän pojasta seuraa tänä kesänä?
Kirja kertoo lasten erilaisuudesta ja heidän yksilöllisistä vahvuuksistaan, joita voi jakaa toisten ihmisten kanssa. Kirjassa selviää, että Masalla on autismikirjon häiriö, jonka vuoksi hänen tapansa kummastuttaa Ilonaa. Tämän kirjan tarkoituksena on tuoda ihmisille tutuksi autismikirjon piirteitä sekä ymmärtämystä erilaisuudesta.
Suvi Piiparinen

Suvi Piiparinen

Olen Suvi Piiparinen, kolmen pojan äiti. Olen työskennellyt sosiaali-alalla erilaisten vammaisryhmien, myös autismikirjon ihmisten kanssa yli 20 vuotta. Kokemukseni ja tietoni pohjalta sain kimmokkeen kirjoittaa lasten kirjan erilaisuudesta, ja erityisesti valitsin autismikirjon piirteet. Haluan omalta osalta vaikuttaa siihen, että lapset ymmärtäisivät erilaisuutta. Toivon myös, että kiusaaminen vähentyisi lasten keskuudessa. Jokainen ihminen on ainutlaatuinen.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite