Intelligent liv - Pyrrus och Kerk 9

Intelligent liv - Pyrrus och Kerk 9

Stig Granfors, Marcus Granfors

Osa 9 tästä sarjasta

Romaanit & novellit

ePUB

1,1 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789523189157

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 15.11.2022

Kieli: ruotsi

Arvostelu::
0%
4,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Mystiska radiosignaler når Dödsplaneten. Budskapet är uppenbart intelligent även om signalerna är svåra att tyda. Signalerna kommer från en av de yttersta planeterna i Andromedagalaxen. Är det ett försök att kontakta annat intelligent liv, människorna i galaxens kolonier? Pyrrus och Kerk ger sig av för att utforska mysteriet. De hittar något som försätter deras liv i fara. Hela mänsklighetens framtid står på spel. De främmande intelligenserna på Pyrrus' och Kerks hemplanet Neodym spelar en avgörande roll i den avslutande kampen mot de farliga varelserna.
Nionde boken om rymdäventyrarna Pyrrus och Kerk, vilkas motto är 'Det kommer att bli bättre'.

'Schuu liknade mera ett litet lejon än en hund, tyckte Julia. Hon lekte med krabaten varje dag. Trots sina lejonliknande drag var djuret varsamt och alltid på lekfullt humör. Men om något inte gick som Schuu ville, stannade den upp och morrade lågt. Men djuret anföll aldrig och visade inga tänder. Schuu blev genast allas favorit i lägret.'

"Jag instämmer", sa Daphne. "Vi vet att under evolutionen har de arter som innehar denna värderingsförmåga vunnit kampen för tillvaron, medan de som bara innehar selektionskraften har förlorat eller kommer att förlora. Detsamma gäller de arter som sätter kunskapen främst." Daphne hostade lätt. "Vi vet ännu mycket lite om hjärnans funktion. Men den tycks ha en uppbyggnad som i princip är densamma som för världen i övrigt. Också i hjärnan finns system, som i sin kärna har en källa med en rörig, kaosliknande potential och runtom ett skilt system med en strukturerad karaktär. Det är som våra solsystem med planeterna. Samma struktur förekommer också i atomer med en kärna och elektroner som kretsar runt kärnan."
Stig Granfors

Stig Granfors

Stig Granfors har gett ut faktaböcker om människans forntida och nutida mysterier, framtidsskildringen Liv, spänningsromanerna Glimt av hopp, Skärseld och Strid, äventyrsromanen Botnia, science fiction romanen Varningen och spänningsromanen Hotet (2019). Historiska gåtor (2019) presenterar forntida gåtor i ljuset av gamla myter och skapelselegender och Biologiska gåtor (2019) beskriver livets och universums mysterier.
Science fiction romanerna Neodym - Pyrrus och Kerk 1 (2020), Västvärlden - Pyrrus och Kerk 2 (2020), Östvärlden - Pyrrus och Kerk 3 (2020), Sydvärlden - Pyrrus och Kerk 4 (2021), Nordvärlden - Pyrrus och Kerk 5 (2021), Ökenplaneten - Pyrrus och Kerk 6 (2021), Vildarnas uppror - Pyrrus och Kerk 7 (2022), Skräcködlorna - Pyrrus och Kerk 8 (2022) och Intelligent liv - Pyrrus och Kerk 9 (2022) har skrivits tillsammans med sonen Marcus Granfors.
Science fiction serien om rymdäventyrarna Pyrrus och Kerk avslutas år 2023 med boken Evakuering Jorden - Pyrrus och Kerk 10.
Böckerna ges också ut på engelska.

Marcus Granfors

Marcus Granfors

Marcus Granfors arbetar inom finanssektorn i Helsingfors, Finland. Far och son har slagit sig samman sig för att skriva en episk science fiction äventyrsromanserie på tio böcker om rymdfararna Pyrrus och Kerk. I serien har utkommit Neodym - Pyrrus och Kerk 1 (2020), Västvärlden - Pyrrus och Kerk 2 (2020), Östvärlden - Pyrrus och Kerk 3 (2020), Sydvärlden - Pyrrus och Kerk 4 (2021), Nordvärlden - Pyrrus och Kerk 5 (2021), Ökenplaneten - Pyrrus och Kerk 6 (2021), Vildarnas uppror - Pyrrus och Kerk 7 (2022), Skräcködlorna - Pyrrus och Kerk 8 (2022) och Intelligent liv - Pyrrus och Kerk 9 (2022). Science fiction serien om rymdäventyrarna Pyrrus och Kerk avslutas år 2023 med boken Evakuering Jorden - Pyrrus och Kerk 10.
Böckerna ges också ut på engelska.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite