Intiaani Aamutähti & Ada

Intiaani Aamutähti & Ada

Uutuus
Esa Halminen, Tapani Koivula

ePUB

23,3 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528017684

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 15.05.2019

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
2,49 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Intiaanipäällikkö Aamutähden ja intiaanityttö Adan vuoropuhelu on kiehtova matka Maa-planeetan, elämän ja universumin mysteerioihin. Se perustuu ufotutkija ja kirjailija Tapani Koivulan henkiseen romaaniin "Aamutähti" (2016).
Esa Halminen

Esa Halminen

Itseoppinut sarjakuvan ammattilainen on ideoinut ja kuvittanut useita sarjakuvia vuosikausien ajan. Monet sarjakuvahahmot ovat nähneet päivänvalon ja uusia on tietysti tulossa koko ajan lisää. Monipuolinen sarjakuvantekijä ei pelkää outojakaan aiheita; ufot ja muu paranormaali on antanut aiheita jo mainittavasti.

Tapani Koivula

Tapani Koivula

Laajaa rajatiedon tuotantoaan nyt myös sarjakuvan maailmoihin avaava kirjailija ja ufotutkija ei arastele tuoda kanavoimaansa tietoa ihmiskunnalle. Laaja näkemys yhdistyneenä rajatiedon asiantuntijuuden kanssa luo vakuuttavan otteen tyylinsä mukaiseen sarjakuvatuotantoon.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.