Isä meidänkin
Uutuus

Isä meidänkin

Sateenkaari-ihmisten kohtaama hengellinen väkivalta

Anna Iivanainen

Pehmeäkantinen

224 sivua

ISBN-13: 9789528044208

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 01.04.2021

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
27,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Heti saatavilla

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Isä meidänkin on syntynyt ammatillisesta tarpeesta kirjoittaa siitä, mitä on elää kristittynä (ev.lut.) sateenkaari-ihmisenä suomalaisessa yhteiskunnassa ja seurakunnassa. Kirja peilaa aihepiiriä historiasta nykypäivään. Asiaa käsitellään myös moninaisten
kokemustarinoiden kautta.

Kirja ei pyri olemaan tyhjentävä tai täydellinen kuva aiheesta vaan opas hengellisen väkivallan taustatekijöihin sekä siihen, miten siitä voi selvitä ja miten syrjiviin rakenteisiin voi vaikuttaa. Kirjassa kerrotaan myös seurakunnissa tällä hetkellä tehtävästä sateenkaarityöstä.

Isä meidänkin -kirja ei ole hengellinen teos vaan ammatillinen käsikirja, joka on kirjoitettu kaikille kohtaamistyötä tekeville asiakkaiden hengellisen väkivallan kokemusten käsittelyn tueksi. Kirja soveltuu myös hengellistä väkivaltaa kokeneille tiedon ja
vertaistuen lähteeksi sekä oman kokemuksen käsittelemisen avuksi. Lisäksi se sopii ihan kaikille aihepiiristä kiinnostuneille.
Anna Iivanainen

Anna Iivanainen

Anna Iivanainen
- sosionomi-diakoni
- kriisityöntekijä
- seksuaalineuvoja
- viestintäalan ja koulutuksen ammattilainen
- AnnArt-nimisen yrityksen omistaja
- Espoon tuomiokirkkoseurakunnan diakoniatyöntekijä, sateenkaarityöryhmän jäsen ja sateenkaariyhteyshenkilö


Pyrin edistämään sateenkaari-ihmisten oikeuksia ja nostamaan esiin epäkohtia, joihin tulee puuttua. Työtapojani ovat olleet mm. sateenkaariasioiden esillä pitäminen somessa, valokuvanäytteöy Rakastan Sinua Kallion seurakunnan Alppilan kirkossa ja Sinusta Minuksi -näyttely, joka oli osa Helsinki Pride 2019 ohjelmistoa. Vuonna 2020 ilmestyi dokumenttielokuvani Sinusta Minuksi, joka pohjautuu näyttelyn ihmisten kokemuksellisiin haastatteluihin.

Nykyisessä virassani Espoon tuomiokirkkoseurakunnassa pyrin avoimella ja dialogisella vuorovaikutuksella edistämään sateenkaari-ihmisten kuuluvuuden tunnetta seurakunnissa. Toimin myös aktiivisena sateenkaarityöryhmän jäsenenä: olen mm. mukana työryhmässä, joka järjestää ja suunnittelee koulutuksia seurakunnan työntekijöille.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.