Islam 1-2 luokkalaisille

Islam 1-2 luokkalaisille

keltainen sarja

Sari Medjadji

Osa 3 tästä sarjasta

Oppiminen & kielet

Pehmeäkantinen

72 sivua

ISBN-13: 9789528062493

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 21.02.2022

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Kyllä

Arvostelu::
0%
20,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Heti saatavilla

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Tässä kirjassa oppilas tutustuu islamin rukoukseen. Kirjassa käydään läpi hyviä tapoja tervehtimisestä, puhumisesta, köyhien auttamisesta, opiskelusta ja luonnosta huolehtimisesta. Myös lasten oikeudet tulevat tutuksi. Kirjassa kerrotaan profeettojen Yusuf, Ayub ja Yunus tarinat opetuksineen, sekä jatketaan profeetta Muhammedin (SAWS) ja muslimien elämää isra- ja miraj matkasta Badrin taisteluun.

Kirjassa on paljon värityskuvia, yksinkertaiset tekstit ja helppoja valintatehtäviä. Tarkoituksena on, että oppilas tutustuu islamin uskontoon ja sen perusopetuksiin alkuopetuksen aikana. Aiheiden syventämistä jatketaan koko alakoulun ajan.

Kirja sopii käytettäväksi 3-4 ja 4-6 luokkalaisten keltaisen sarjan kirjojen kanssa. Kappaleiden aiheet ja sivunumerot ovat yhtenevät. Tämän on tarkoitus auttaa yhdysluokkaopetusta, jossa on oppilaita monilta eri luokkatasoilta samalla islamin tunnilla.
Sari Medjadji

Sari Medjadji

Sari Medjadji on opettanut islamin uskontoa peruskoulussa vuodesta 2012 alkaen. Nämä kirjat ovat syntyneet kymmenen vuoden opetuskokemuksella ja tarpeesta saada opetusmateriaalia, jota on helppo käyttää yhdysryhmien kanssa.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite