Islam 4-6 luokkalaisille

Islam 4-6 luokkalaisille

keltainen sarja

Sari Medjadji

Osa 1 tästä sarjasta

Oppiminen & kielet

Pehmeäkantinen

72 sivua

ISBN-13: 9789528062394

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 16.02.2022

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Kyllä

Arvostelu::
0%
20,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Heti saatavilla

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Tämän kirjan aiheet liittyvät hyviin tekoihin ja muiden tunteiden huomioonottamiseen. Islamin perusteista käydään läpi muun muassa aikomuksen uskonnollinen merkitys ja puhtauden tärkeys islamissa. Oppilaat saavat tietoa Suomen muslimeista ja profeetan (SAWS) tärkeimmistä kumppaneista. Vuoden islamin opinnoissa painotetaan yksilön vastuuta omista teoistaan, muistutetaan että rukous on henkilökohtainen asia. Tänä vuonna käydään myös läpi lasten oikeuksia ja muslimin vastuuta luonnosta ja ympäristöstä.

Kirja sopii käytettäväksi 1-2 ja 3-4 luokkalaisten keltaisen sarjan kirjojen kanssa. Kappaleiden aiheet ja sivunumerot ovat yhtenevät. Tämän on tarkoitus auttaa yhdysluokkaopetusta, jossa on oppilaita monilta eri luokkatasoilta samalla islamin tunnilla. 4- luokkalaisilla on monessa koulussa kaksi viikkotuntia uskontoa, sen vuoksi 4-luokkalaisille on kirjasarjassa kaksi kirjaa.
Sari Medjadji

Sari Medjadji

Sari Medjadji on toiminut islamin opettajana vuodesta 2012 alkaen. Nämä kirjat ovat syntyneet kymmenen vuoden työkokemuksen ja tarpeeseen saada käytännöllistä opetusmateriaalia.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite