Islam 4-6 luokkalaisille

Islam 4-6 luokkalaisille

Sari Medjadji

Oppiminen & kielet

Pehmeäkantinen

216 sivua

ISBN-13: 9789528069843

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 04.01.2023

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Kyllä

Arvostelu::
0%
50,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Heti saatavilla

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Tämä kirja kattaa koko islamin uskonnon opetussuunnitelman luokilta 4-6. Kirjassa on kaikki kolme sarjaa järjestyksessä. Punainen, keltainen ja sininen sarja on tarkoitettu käytettäväksi vuosivuoroperiaatteella ryhmien kanssa, joissa on koko alakoulun oppilaat samassa ryhmässä. Kirjat on suunniteltu niin, että samalla tunnilla on helppo opettaa eri tasoisia oppilaita ja että jokainen saa omantasoista tekemistä ja uutta tietoa.

Tässä kirjassa tehtävät on tarkoitettu vihkotehtäviksi, jotta kirja olisi monikäyttöinen ja kierrätettävä. Jokaisessa kappaleessa on tiivistelmälaatikko, jossa on kappaleen keskeiset ja tärkeät asiat. Myös vaikeita sanoja on poimittu jokaisesta kappaleesta. S2-oppilaiden olisi hyvä vaikka käyttää sanakirjaa ja kirjoittaa itselleen vieraat sanat omalla kielellä muistiin. Koko kirjan lopussa on myös sanasto kirjan kursivoiduista sanoista ja sanat on selitetty suomeksi.
Sari Medjadji

Sari Medjadji

Sari Medjadji on opettanut islamin uskontoa peruskoulussa vuodesta 2012 alkaen. Nämä kirjat ovat syntyneet monen vuoden kokemuksella ja hyvän opetusmateriaalin tarpeeseen yhdysryhmäopetuksessa.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite