Jättiläisenkaataja

Jättiläisenkaataja

Kirmo Varvikko

ePUB

21,9 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528045403

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 15.04.2021

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
5,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Kirmo Varvikko on ollut innostunut voimailusta lähes koko ikänsä. Kirja käy läpi Varvikon vaiheet alkuinnostuksesta harjoitteluun, harjoittelusta kilpailuihin ja myötätuulesta vastatuuleen.

Jättiläisenkaataja on urheilupainotteinen omaelämäkerta. Kirmo Varvikko on kilpaillut voimamiesurheilussa, penkkipunnerruksessa, voimanostossa, kuulantyönnössä, Highland games -lajeissa sekä painonnostossa.

Aika urheilun parissa on herättänyt mielipiteitä. Kirjassa on pohdintaa sekä urheilusta että elämästä noin yleensäkin. Yhtäläisyyksiä urheilun ja muun elämän välillä löytyy runsaasti.

Lopulta jokainen meistä on arjen jättiläisenkaataja.
Kirmo Varvikko

Kirmo Varvikko

Kirmo ”Voimalaitos” Varvikko on voimailun moniottelija. Monipuolisen kilpaurheilemisen lisäksi hän on kirjoittanut kymmeniä juttuja eri julkaisuihin ja ideoinut muun muassa Voimamiesten Suomen Cup -kilpailusarjan.

Kirjoissaan Varvikko on tuonut esille muun muassa voimamieslajien sopivuutta kuntoliikuntaan. Vielä noihin aikoihin tämä ajatus saattoi joistakin tuntua kaukaa haetulta, mutta sitä se ei enää nykyään ole.

Varvikon monipuolisuus ei rajoitu voimailuun, vaan ideoita ja ajatuksia riittää sekä urheilusta että ylipäätään elämästä.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.