Jari Aario -kaikesta ulkopuolella

Jari Aario -kaikesta ulkopuolella

Aulis Saarijärvi

ePUB

573,0 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528024002

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 29.05.2020

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
5,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Jari Aario kuului Helsingin kovaan rikolliseen ytimeen. Ilmiannot, petturuus ja huonot kaverit opettivat yksinäiseksi sudeksi, kun linnassa oli aikaa miettiä. Yksi miettimisen tulos oli ajatus ryöstää ministeriöiden jakamaa miljoonaa, huumerahan pesu miljoonaa ja ihmisten salakuljetus miljoonaa yksityisestä järjestöstä. Se onnistui ja avasi uudet väkivallan ja lymyämisen portit.
Aulis Saarijärvi

Aulis Saarijärvi

Aulis Saarijärvi ei ole apurahakirjoittaja. Hän ajalla 2015 - 2018 anoi 69 kertaa säätiöiltä, rahastoilta ja Taikelta apurahaa saamatta. Hän tämän vuoksi katsoi tuotantonsa niin huonoksi, että se piti tuhota 90 prosenttia pois. Kirjoista tuli harvinaisuuksia antikvaareihin.
Aulis Saarijärvi on Sanaston tilastossa kirjoittanut 42 romaania jännityksestä, sodasta, historiasta, tekniikasta ja huumorista. Hän pelasti suomalaisen kaunokirjallisuuden kultaisen hunajatynnyrin tuhoamalla pois yli kolmekymmentä teostaan. Teko, joka odottaa palkitsemista. Miettikää loppuvuoden 2019 Taiken tapahtumia, että apurahaa kaadetaan satoja tuhansia roskaan!

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite