Jerusalemin päiväkirja 2
Uutuus

Jerusalemin päiväkirja 2

Mirja Ruokoranta

Pehmeäkantinen

464 sivua

ISBN-13: 9789528044512

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 08.06.2021

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
21,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Heti saatavilla

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Kirja on jatkoa Jerusalemin päiväkirja !:lle, joka syntyi palestiinalaisten toisen intifadan tunnelmissa. Kirjoittaja palaa Suomessa vietetyn kesän päätyttyä Jerusalemiin. Rauhallisen Suomen jälkeen elämä on haastavaa. Väkivallanteot jatkuvat eivätkä rauhansuunnitelmat etene. Palestiinalaisten toinen intifada jatkuu. Loppuvuodesta 2004 presidentti Arafat sairastuu ja kuolee pian pariisilaisessa sairaalassa. Kirjoittaja päätyy Arafatin hautajaisiin. Presidentin yllättävä' kuolema jättää ilmaan monia kysymyksiä. Arafatin kuoleman jälkeen intifada alkaa hiipua.
Kirjoittaja kulkee edelleen tukimassa historiallisia paikkoja ja mahtavia luon nähtävyyksiä Hän tapaa mielenkenkiintoisia ihmisiä erikoilaatuisine tarinoineen. Merkittävä tapahtuma on suomalaisten avulla Betlehemiin rakennetun kulttuurikeskuksen avaaminen. Elämä jatkuu iloineen ja huolineen..
Mirja Ruokoranta

Mirja Ruokoranta

Kirjoittaja (YTM) on taustaltaan toimittaja/tiedottaja ja ympäristönsuojelun ja kestävän kehityksen asiantuntija. Hän on asunut vuosikausia kehitysmaissa ja kriisialueilla. Näistä lähtökohdista kumpuaa hänen kiinnostuksensa ihmiskunnan suuria haasteista kohtaan. Yksi niistä on Israel-Palestiina-konflikti, jolle ie näy loppua.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.