Jerusalemin päiväkirja 3
Uutuus

Jerusalemin päiväkirja 3

Mirja Ruokoranta

Pehmeäkantinen

376 sivua

ISBN-13: 9789528046776

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 09.06.2021

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Kyllä

Arvostelu::
0%
21,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Heti saatavilla

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Jerusalemin päiväkirja 3 on jatkoa kahdelle aiemmalle teokselle, joissa kerrotaan palestiinalaisten toisen intifadan ajasta. Nyt kansannousu alkaa hiipua, vaikka valoa ei näy tunnelin päässä. Elämä jatkuu pettymyksistä huolimatta. Vietämme Betlehemin uudessa kulttuurikeskuksessa suomalaista kulttuuriviikkoa, tapaamme mielenkiintoisia henkilöitä ja kuljemme tutkimassa vielä kokemattomia paikkoja.
Jerusalem ei kuitenkaan jätä kirjoittajaa rauhaan Suomeen asetuttua., Hän palaa sinne keväällä 2015 vain todetakseen, että poliittinen peli jatkuu entisellään. Vuosien varrella hän pysähtyy muutaman kerran päivittämään tilannetta. Viimeiset merkinnät päiväkirjassa ovat keväältä 2021, jolloin Israel on jälleen pommittanut raskaasti Gazaa aiheuttaen suurta tuhoa.
Mirja Ruokoranta

Mirja Ruokoranta

Kirjoittaja (YTM) on taustaltaan toimittaja/tiedottaja ja ympäristönsuojelun ja kestävän kehityksen asiantuntija. Hän on asunut vuosikausia kehitysmaissa ja kriisialueilla. Näistä lähtökohdista kumpuaa hänen kiinnostuksensa ihmiskunnan suuria haasteita kohtaan. Yksi niistä on Israel-Palestiina-konflikti, jolle ei näy loppua.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.