Jidzah

Jidzah

Anu Markoff

Pehmeäkantinen

120 sivua

ISBN-13: 9789524982030

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 04.02.2009

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
25,23 €

sis. alv. / Toimituskulut

Heti saatavilla

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
"Kun ihmiskunta ei ollut vielä nähnyt en-simmäistä aamunkoittoa ja kun maan päällä vaelteli vain ihmisapinoita eläimellisessä laumatietoisuudessaan, oli taivasten kodissa valkoinen suku, joista yksi sen nuorista jäsenistä oli nimeltään Jidzah. Tuo suku oli enkelirotua, joka kantoi valkoista valoa ja luovuuden ja äitiyden prinsiippiä itsessään. He työskentelivät kristallisella tietoisuuden tasolla keräten korkeaa tietoisuutta ja puhdasta rakkautta itseensä ja yhteiskuntaansa..."

Jidzahin tarina on mielikuvituksellinen mutta samalla hyvin vertauskuvallinen tarina tarujen ja myyttien Atlantiksesta, Ihmiskunnan synnystä sekä kehityksestä esoteerisessa mielessä. ”Mielikuvat ja mielikuvitus ovat aina totta. Ei ole väliä, voimmeko todistaa Atlantiksen olleen. Uskon, että mielikuvat ovat symboli ja arvoituskieltä alitajunnastamme. Olen kerännyt tähän oman tarinani, mutta myös sellaisten henkilöiden kertomuksia, jotka uskovat tai muistavat olleensa Atlantiksella” Niin kauan, kun emme löydä Atlantista, emme voi olla varmoja sen olemassa olosta. Silti voimme jo nyt todeta, että tämä tarina on toiminut loistavasti tuhansien ja taas tuhansien ihmisten joukossa. Se on avannut silmiä kauneudelle ja sydämiä Rakkaudelle. Mitä väliä siis on enää sillä, oliko Atlantis todellinen vai ei!

Anu on tehnyt kyselyä ”Olitko Atlantiksella” Rakkaudentähden verkkosivujen kautta syksyllä 2008. Hän teki kyselyn yhteensä yli 500 vastaajalle ja esittelee saamiaan vastauksia tässä kirjassa. Siihen on kerätty yhteen myös mielikuvia ja unia, joita ihmiset ovat yhdistäneet Atlantiksen muinaiseen kulttuuriin…
Anu Markoff

Anu Markoff

on 1978 syntynyt kahden lapsen äiti Simosta. Hän on ammatiltaan sairaanhoitaja, mutta lapsesta saakka omannut kiinnostuksen taiteiden pariin. Anu kuvaa, kirjoittaa ja muokkaa teoksensa itse. Hän harrastaa filosofian ja uskontojen tutkimista sekä tekee yrityksessään luontaishoitoja. Meditaatio, enkelit ja luonto ovat myös lähellä Anun sydäntä. Hän kiertää suomessa pitämässä kursseja ja opastamassa ihmisiä hiljentymään sekä löytämään kosketuksen omaan todelliseen itseen.

Website: www.rakkaudentahti.net

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.