Julius Caesarin Sodat

Julius Caesarin Sodat

Petri Luosto

Historia, uskonto & humanistiset tieteet

ePUB

829,1 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528091806

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 28.07.2021

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
24,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Julius Caesarin Sodat käsittää Julius Caesarin pääasiassa itse kirjoittamat kirjat Gallialaissodat (Commentarii de Bello Gallico) ja Sisällissota (Commentarii de Bello Civili). Näistä kahdesta kirjasta tässä on mukana myös hakemisto. Sen lisäksi mukana ovat myös käännökset kirjoista, jotka kertovat Caesarin Aleksandrian, Afrikan ja Espanjan sodista, jolloin näiden kirjojen kertomus Caesarin ja hänen alaistensa kuvaamina ylettyy vuodesta 58 e.a.a. aina vuoteen 45 e.a.a. jolloin Caesarin löi viimeiset tasavaltalaiset vihollisensa Espanjassa Mundan taistelussa. Nämä kirjat on käännetty vanhoista englanninkielisistä klassisista käännöksistä, jotka on julkaista 1800-luvulla.
Petri Luosto

Petri Luosto

Olen vuonna 1976 syntynyt nykyisin hämeenlinnalainen historiallisten tekstien kääntämiseen ja julkaisemiseen erikoistunut freelance-kääntäjä.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite