Julkaisemattomat

Julkaisemattomat

Elli Amilia

Klassikot & runot

ePUB

1,8 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528048541

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 17.12.2021

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
5,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Julkaisemattomat on kokoelma runoja, jotka on kirjoitettu kirjailijan neljän lukiovuoden aikana. Hyvin henkilökohtainen teos tuo esille vaikutukset nuoren elämään, joita erilaiset elämänkäänteet ovat tuottaneet. Runokokoelma kertoo tarinaa nuoren elämän haasteista ja paineista sekä ohikiitävistä onnen hetkistä.
Alun perin kirja koottiin mediadiplomiksi.
Elli Amilia

Elli Amilia

Kirjailija on vasta 19-vuotias nuori, joka on kirjoittanut aivan pienestä pitäen. Oma kirja on ollut kirjoittajan oma haave niin kauan, ettei hän edes muita, milloin tämä haave on syntynyt.
Kirjailijan näennäisen lyhyeen elämään on mahtunut tavoitteellisen opiskelun lisäksi nuoren naisen kasvukipuja, journalismin opiskelua, ystäviä sekä rakkaita lemmikkejä. Hänen kiinnostuksen kohteitaan ovat muun muassa feminismi, aktivismi ja luonnon suojelu. Hänen isoimpia idoleitaan ovat Maria Veitola ja Riina Tanskanen.
Tulevaisuudessa häämöttää toive kirjallisuustieteiden opiskelusta yliopistossa.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite