Jurtta

Jurtta

Seppo Keinänen

Romaanit & novellit

ePUB

455,2 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528079842

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 12.09.2022

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
12,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Juha Järvenkari sai luettavakseen erakkonaapurinsa värikkäät muistelot. Niiden sisältö aiheutti järkytyksen. Jäsennelläkseen ristiriitaisia ajatuksiaan Järvenkari ryhtyi kirjoittamaan omaa näkemystään ajanjaksosta, jonka aikana oli tuon erakkoystävänsä tuntenut.
Järvenkari palaa hetkeen, jolloin hän jäi eläkkeelle. Stressin ja unettomuuden runtelema mies selviytyy pahimman yli ryhtymällä rakentamaan jurttaa. Jurttaprojekti on kuin vaiheittainen pakomatka työelämästä ja ahdistavasta stressistä.
Vähitellen jurtta valmistuu, samalla eläkeläinen Järvenkarin henkinen terveys kohenee. Hän tutustuu lähimpää naapuriinsa, pienikokoiseen erakkoon nimeltä Santeri Björkberg. Onko Järvenkarin erikoinen naapuri jotain muutakin kuin erakko. Omaako hän henkimaailman taitoja?
Ennen pitkää, erinäisten sattumusten seurauksena ratkeaa Järvenkarin mieltä pahasti painanut keskeneräiseksi jäänyt viimeinen työkeissi
Seppo Keinänen

Seppo Keinänen

Aivan tavallinen ihminen. Ainakin ihminen. Ja jurtanrakentaja.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite