Kaaoksen reunalla

Kaaoksen reunalla

Autismin postkolonialistista ontologiaa

Pia Hämäläinen

Klassikot & runot

Pehmeäkantinen

80 sivua

ISBN-13: 9789528046967

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 30.06.2021

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
8,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Heti saatavilla

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Runokokoelmassa Kaaoksen reunalla. Autismin postkolonialistista ontologiaa Pia Hämäläinen pyrkii antamaan autismille positiivisen äänen ja tuomaan esille mahdollisuutta autismin ontologian hahmottamiseen positiivisesta näkökulmasta pääosin autismin toimintalogiikkaa hahmottamalla.

Runojen jälkeisessä teoriaosuudessa Hämäläinen pyrkii vastaamaan yleisellä tasolla ja suhteessa autismiin Gayatri Chakravorty Spivakin kysymykseen siitä, voiko alisteisessa asemassa oleva henkilö puhua.
Pia Hämäläinen

Pia Hämäläinen

Pia Hämäläinen (s. 1966, autisti, HuK), on opiskellut Helsingin ja Minnesotan yliopistoissa mm. kieliä, kielitiedettä, viestintää ja kirjallisuustiedettä ja ammattiopistossa elektroniikka- ja tietotekniikka-alaa. Autismin kokemusasiantuntijuutta Hämäläinen on oppinut autismikuntoutuksessa Autismisäätiöllä.

Hämäläinen on yksi kirjoittajista kirjassa Puhu hereille. Kirjoituksia autismikirjolta. Hän on kääntänyt Paula Moraine kirjan Tarkkaavaisuus haltuun ja kirjoittanut Morainen kanssa kirjan Autism and Everyday Executive Function sekä Dr. Alex Durigin kanssa ekirjan The Shape of Autism. Hämäläinen on kirjoittanut blogia autismista. Lisäksi hän on pitänyt joitakin taidenäyttelyitä.

Hämäläisen erityiskiinnostuksia ovat autismiteoria, teologia, fysiikka, filosofia, musiikki ja isot pyöräkilpailut.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite