kahleet murtuvat

kahleet murtuvat

Alpo Manninen

Pehmeäkantinen

224 sivua

ISBN-13: 9789524980760

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 26.05.2008

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Kyllä

Arvostelu::
0%
25,14 €

sis. alv. / Toimituskulut

Heti saatavilla

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
"kahleet murtuvat" on tositapahtumiin perustuva selviytymistarina teleyritys Sonerassa elämäntyönsä tehneestä insinööri Urpo Maalasesta. Hän sairastui vaikeaan masennukseen Soneran teletietojen käsittelyä koskevan oikeusprosessin seurauksena.

Miehen ympärille on muodostunut erilaisia kahleita. Yhteiskunta on kahlinnut Urpon hänen loppuelämäkseen rikolliseksi,ja vienyt koko hänen elämäntyönsä. Pahimmat kahleet mies on kuitenkin luonut itse. Hän ei pääse irrottautumaan ajatuksistaan, hän on niiden vanki. Hän ei pysty vapautumaan omin voimin.

Onneksi Urpo pääsee ammattiauttajien hoitoon. Pienin kukonaskelin mennään eteenpäin. Kuitenkaan ei päästä siihen tilanteeseen, että Urpo voisi nukkua kunnon yöunet ilman mömmöjä. Urpo joutuu eläkkeelle. Se on paha taka-askel, mutta vähitellen mies alistuu myöntämään itselleen, että eläke on hänelle oikea ratkaisu. Hän ei enää pärjäisi työelämässä.
Tyhjät päivät on kuitenkin täytettävä sopivalla tekemisellä. Päivittäisistä askareista ja puuhasteluista muodostuu vähitellen kahleita murtava kokonaisuus.

Insinööri Urpo Maalasen aiemmista vaiheista kertoo vuonna 2007 ilmestynyt teos "kairoilta kahleisiin".
Alpo Manninen

Alpo Manninen

Alpo Manninen on pian 70-vuotias eläkeläinen ja freelancer. Hän on julkaissut tähän mennessä kuusi teosta, joista neljä viimeistä ovat romaaneja.

Website: http://alpomanninen.blogspot.com

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.