Kamu

Kamu

maailmalla

Heidi Kotiranta

Osa 1 tästä sarjasta

Kovakantinen

26 sivua

ISBN-13: 9789528025832

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 11.11.2020

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Kyllä

Arvostelu::
0%
19,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Heti saatavilla

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Kamu maailmalla (2020) on mukaansatempaava tarina, jonka tarkoituksena on kannustaa ja johdatella lasta vieraiden kielten opetteluun. Kirjan tavoitteena on lisäksi tukea lapsen sisäistä intoa uuden oppimiseen, tarjota onnistumisen kokemuksia ja tuoda elämyksiä sivulta toiselle matkustamisen muodossa.

Kirjan sympaattinen päähahmo, Kamu, kiertää ystävänsä Kaisan kanssa kuumailmapallolla Eurooppaa käyden Ruotsissa, Isossa-Britanniassa ja Espanjassa. Tarinan edetessä lapsi oppii uusia lauseita ruotsin, englannin ja espanjan kielellä, sekä kuulee valtioista erilaisia faktoja.

Kirjassa ei keskitytä kieliopillisiin asioihin, vaan opetetaan arkielämässä hyödyllisiä lauseita, kuten kuulumisten kysymistä tai erilaisia toivotuksia. Myös ääntämiseen annetaan ohjeita. Kirja rohkaisee ja innostaa lasta vieraiden kielten oppimiseen, joka tulee ajankohtaiseksi alakoulussa.
Heidi Kotiranta

Heidi Kotiranta

Heidi Kotiranta (s. 1996) on kasvatustieteen kandidaatti, tutkija ja yrittäjä. Hän kirjoittaa graduaan erityistä tukea tarvitsevien nuorten opintoihin ja työllistymiseen liittyen.

Inspiraatio Kamu maailmalla -esikoiskirjaan (2020) syntyi Kotirannan työskennellessä lastenhoitajana kaksikielisessä perheessä vuosia aiemmin. Pienten kamujensa toiveesta hän kertoi päiväunisatuja monia eri kieliä yhdistäen ja opettaen.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.