Kaunisharju

Kaunisharju

Lukkari Johanin perintö II

Vilho Kahelin

Osa 1 tästä sarjasta

ePUB

837,9 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528078463

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 01.06.2021

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
10,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Kaunisharju- Lukkari Johanin perintö II jatkaa lukkari Johanin (1783-1835) jälkeläisten elämänvaiheiden seuraamista Pielavedellä 1800-luvun lopulta 1940-luvulle, ja sen keskiössä on August Kahelin jälkeläisineen. Kirja perustuu todellisiin henkilöhahmoihin ja on kiehtova ajankuvaus Kahelinin suvun vaiheista, yhdistettynä tuon ajan historiallisiin tapahtumiin. Kirja päättyy kirjailija Vilho Kahelinin syntymävuoteen 1945.

Romaani perustuu todellisiin henkilöhahmoihin. Se on kiehtova ajankuvaus suvun vaiheista yhdistettynä tuon ajan historiallisiin tapahtumiin.
Vilho Kahelin

Vilho Kahelin

Vilho Kahelin syntyi Pielavedellä, joulukuussa v. 1945, pientilallisen maanviljelijäperheen toisena lapsena. Aikuistuttuaan hän muutti Lappeenrantaan ja toimi siellä autohuoltamon esimiehenä. Sen jälkeen hän teki yli 30 vuoden työuran vakuutusalalla. Hän jäi eläkkeelle 61-vuotiaana, toimittuaan viimeiset vuodet Tapiola-Yhtiöiden säästö- ja sijoituspalvelujen myyntijohtajana Savo-Karjala -alueella.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.