Kouto
Suosittu

Kouto

Vedensuden valta

H. M. Haltia

ePUB

522,9 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528039105

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 04.01.2021

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
12,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Nelikymppinen Sylvia on syntynyt ilman kykyä tuntea pelkoa. Kun hän putoaa iltalenkillään hyiseen Vantaanjokeen ja nousee pintaan rinnakkaisessa maailmassa, selviää vihdoin miksi. Wolongin maailmasta, salaperäiseltä Kahwongin saarelta alkava kasvumatka vie Sylvian muinaisen kouton taidon äärelle. Kouto avaa hänelle yhteyden menneisiin elämiin ja niiden kiertoa hallitseviin mystisiin elementteihin. Yli aikojen ja maailmojen säilyneiden kaunojen ja rakkauden noustessa pintaan, Sylvia ja kaikki hänen ympärillään joutuvat kasvotusten pelkojensa kanssa. Sylvialle pelon kohtaaminen osoittautuu elämän ja kuoleman kysymykseksi.

Kouto on indiekirjailija H. M. Haltian esikoisteos, johon on haettu inspiraatiota kiinalaisesta lääketieteestä, itämaisista elämänfilosofioista ja kamppailulajeista, sekä eri maailmankolkkien kansantaruista ja luontokohteista. Tunnelmaltaan ja kerronnaltaan tiivis teos yhdistelee genrejä tuoreella tavalla. Mikäli pidät monipuolisesti kaunokirjallisuudesta aina lukuromaaneista spekulatiivisen fiktioon ja fantasiasta chick lit -kirjoihin asti, tulet nauttimaan tämän nojatuolimatkan yhdellä ahmaisulla.
H. M. Haltia

H. M. Haltia

Paulan kirjanurkka

maaliskuuta 2021

Eräänä päivänä Sylvia putoaa Vantaanjokeen ja sujahtaa portin läpi Wolongin rinnakkaismaailmaan, Kahwongin saarelle. Uskomaton sattuma, vai onko sittenkään? Siellä opetellaan muinaista kouton taitoa ja eletyt elämät kietoutuvat uniin ja muistoihin. Mystiset elementit hallitsevat koutoa, ja yksi niistä on väkevä Vedensuden ruhtinas.

Wau! Tällaiseen itämaisen mystiikan verhoamaan satumaailmaan sain tutustua, ja Wolong valloitti minut täysin! Minut valtasi vähän samanlainen tunne kuin Maria Turtschaninoffin maailmoissa. Vaikka ne ovatkin ihan erilaisia, niin tunne oli saman tyyppinen. Indiekirjailija Haltia osaa maalata mielikuvia, jotka välittyvät hyvin vahvasti lukijan mieleen eläviksi kuviksi. Aluksi en pitänyt Sylviasta, mutta hänen henkinen kasvumatkansa oli niin hieno, että lopuksi mielenikin muuttui. Tarinaa kerrottiin niin Suomessa, San Franciscossa kuin Wolongissakin, ja hienosti toisistaan niin irralliselta tuntuvat maailmat sopivat samojen kansien väliin. Saammehan jatkoa???

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.