Hampus Kossunen Consulting

Hampus Kossunen Consulting

Antti Verneri Kautto

ePUB

867,1 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528077572

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 27.04.2020

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
4,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Tekijän kolmas kirja sisältää katkelmia konsultti Hampus Kossusen elämästä. Kossusen voidaan ajatella syntyneen 1960-luvun Suomessa. Kossunen on toiminnan mies, joka voi neuvoa ja luennoida mistä aiheesta hyvänsä. Hänen ideansa ovat arkisia. Hänellä ei ole ennakkopaineita miltään suunnalta. Häneltä ei odoteta mitään eikä hänen toimintaansa ohjaa tarve menestyä. Hänen elämänsä tarkoituksena on oman elämänsä eläminen ja välttämätömänä tarpeenaan oman elantonsa hankkiminen. Siitä huolimatta hänen ajatuksillaan on myös syvyyttä ja elämällään merkitystä.
Antti Verneri Kautto

Antti Verneri Kautto

Kirjoittaja Antti Kautto on sosionomi, jonka näkemykset perustuvat monilta osin pitkäaikaiseen työhön suomalaisen sosiaaliturvan piirissä. Myös aikaisempi työskentely koulukodissa ja mielisairaalassa sekä liike-elämässä Tukholmassa ja Hampurissa heijastavat kirjoittajan kokemuksia oman aikansa elämänmenosta.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.