Icanan taru

Icanan taru

Gokahdan Saagat 3

Vari Lindén

Osa 3 tästä sarjasta

Kovakantinen

336 sivua

ISBN-13: 9789528008262

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 29.01.2019

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
25,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Heti saatavilla

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Icanan silmissä ihminen oli vieras, hiukan pelottava, mutta ennen kaikkea kiinnostava. Petomuodoton vaeltaja sai ensin kylmän vastaanoton epäluuloisten sciirojen keskuudessa, mutta voitettuaan heidän luottamuksensa Nicholas pääsee hiljalleen tutustumaan kissain kansan tapoihin.
Arodacarian eteläisimmän kylän nuoren parantajan ja ihmisen ystävystyminen ei kuitenkaan tuo mukanaan pelkkää sopua ja oppimista toisen kansasta, vaan vihersielujen klaanin rauhaa varjostavat niin mustasukkaisuus kuin salainen tehtävä. Voiko kansojen erilaisuus sittenkään olla ylitettävissä ilman väkivaltaa?

Gokahdan saagojen kolmannessa osassa hyppäämme jälleen ajassa taaksepäin, vuosiin jolloin ihmiset saapuivat Arodacariaan. Saamme myös selville myöhempinä aikoina noitana kunnioitetun, mutta äkisti kadonneen Vihersielujen Icanan kohtalon.
Vahvasti historiaan ja luonnonvoimiin nojaava fantasiasarja saa jatkoa, jota ei enää suositella perheen pienemmille kauniista kuvituksesta huolimatta.
Vari Lindén

Vari Lindén

Vuonna 2018 esikoiskirjansa julkaissut Vari Lindén kirjoittaa askihistorialla väritettyä fantasiaa perehtyen pintaraapaisuna monen alan historiaan. Ihmissudet jo peruskoulussa romantisoinut kirjailija ei kuitenkaan välitä suosituista vampyyri-ihmissusi asetteluista nykyelokuvissa, vaan kehitti omat versionsa jotka naureskelevat ihmisten uskomuksille.
Jo peruskoulun aikana syntyi oma mielikuvitusmaailma Gokahda, joka on aikuistuessa kehittynyt suureksi kokonaisuudeksi, joka toimii Lindénille pakopaikkana todellisuudesta.
Rikas mielikuvitus, kiinnostus historiaan ja luonnonhenkiin, sekä skandinavian tarustoon ruokkivat unia, joista kirjailija ammentaa yhä uusia ideoita kirjasarjan tapahtumiin.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.