Kreivin käsivarsilla
Suosittu

Kreivin käsivarsilla

Sara Medberg

Pehmeäkantinen

196 sivua

ISBN-13: 9789523306523

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 15.06.2016

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
12,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Heti saatavilla

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Tanssiaisia, pukuloistoa ja vauhdikkaita käänteitä Jane Austenin ajan Pohjolassa...

Eräänä myrskyisenä syysiltana tumma muukalainen ryöstää neiti Isabella Ehrenfeltin mukaansa tämän tädin kartanosta. Mies väittää olevansa Isabellan edesmenneen isän ystävä, kreivi Constantin. Hänen mukaansa Isabella on vaarassa ja taatakseen neidon turvallisuuden on kreivin naitava tämä.

Salaperäisten tapahtumien seuratessa toisiaan ja tuntemattoman vihollisen lähestyessä
Isabellan ja kreivi Constantinin on ryhdyttävä yhteistyöhön. Mutta voiko Isabella tuntea olonsa turvalliseksi kreivin käsivarsilla?

Kirjailija Sara Medberg on teologian maisteri ja kirkkohistorian tohtoriopiskelija. Hänen romaaninsa käsittelevät Medbergin tulevan väitöskirjan tutkimusaihetta – tyttöjen kasvatusta ja nuorten naisten elämää 1700- ja 1800-luvuilla – kaunokirjallisesta näkökulmasta.
Sara Medberg

Sara Medberg

Sara Medberg Kreivin käsivarsilla

Koukussa kirjoihin -blogi

elokuuta 2016

Medberg ei kerro ainoastaan jännittäviä tarinoita, vaan kuvaa myös sen ajan muotia, tapoja, kartanoiden elämää, vaunuajeluita ja herkkuja - konvehteja, mantelipikkuleipiä... Siksi hänen kirjansa ovat historiasta kiinnostuneille sopivaa luettavaa - ja luonnollisesti varsinkin naisille, eikä pelkästään romantiikan takia. Valaisevathan kirjat myös naisen asemaa tuona aikana, jolloin nainen ei ollut itsenäinen, vaan hänellä piti olla holhooja. Hänen esikoisromaaninsa olikin nimeltään Holhokki. (...) Historiallisen asiantuntemuksensa ohella hän on myös erittäin sujuva kirjoittaja ja mukaansatempaava tarinankertoja. (...) Itse en ole juuri lukenut tämän lajityypin kirjoja, mutta tämän romaanin luettuani nekin alkoivat yllättäen kiinnostaa...

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.